tiistai 23. syyskuuta 2014

Kesä päättyy purjehdukseen.

Loman vähyyden ja aikataulujen päällekkäisyyden vuoksi emme ole ehtineet purjehtimaan tänä kesänä ollenkaan. Viime viikonloppuna oli vielä mahdollisuus päästä laineille ja niinhän me lähdettiin. Lyhyt pyrähdys oli, eikä pitkälle pötkitty, mutta kivaa se kuitenkin oli :)

O on jo ihan konkari veneilijä ja kulkee todella ketterästi koko ajan veneessä sekä veneestä laiturille ja taas takaisin. Hetkeäkään tuo poika ei paikallaan olisi ellei välillä olisi pakko.

D taas oli vasta ensimmäistä kertaa veneilemässä. Edelliskesänä kun tuo oli vielä mun mahassa, kun oltiin melkein viikko merellä. D:tä ei oikein innosta pelastusliivit. No ketä ton ikäistä nyt kiinnostaisikaan. Sisällä poika ei oikein viihtynyt. Ulkona piti olla koko ajan ja mielellään vielä roikkua vaikka veneen ulkopuolella :D Vesi on järkyttävän kiehtova elementti ja sitten kun se vielä kimmaltaa isona ympärillä.

Tämä oli meidän perheen tämän kesän ainoa purjehduksemme ja samalla veneen viimeinen reissu ennen talviunia.
O:lla oli jalkapallo mukana. Tiedettiin, että satamassa johon mennään on tilaa potkia. Nurmikenttä oli vielä iltapäivällä niin kostea, että ensinnäkin kaikki vaatteet kostuivat, mutta siellä oli myös useampi sammakko viettämässä päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!