perjantai 4. heinäkuuta 2014

Matkalla jonnekin.

Heti aamutuimaan katkesi päästä verisuoni. Onko se hormonit vai joku muu, ku tuntuu et tällä hetkellä on sellanen yleisv*tutus. Kaikesta. Ja koko ajan. Toisaalta eiköhän tälleen heinäkuussa olisi sallittua syyttää vaikka säätä (vettä sataa, harmaata, tuulee, vihmoo, asteita 12).

Mutta aiheeseen. Jokaisella on varmasti ainakin se yksi facebook-kaveri joka päivittää tilaansa silloin tällöin ja useimmiten se on jotain vihjailevaa. Tiettekö, semmonen missä saattaa olla kuva mukana ja yleensä täggätään paikka missä ollaan, mut jätetään kuitenkin kaikki arvailujen varaan? Saatana ku mua ärsyttää sellaset!! Ne ketkä tuota tekee, ni onko se niille huomaamaton tapa vai hakemallako sillä haetaan kommentteja? Mä ihan oikeesti alan kohta jokaiselle tällaselle esittämään niitä helvetin tyhmiä kysymyksiä.

Mulla on useampikin tällainen kaveri ja osan olen sen takia piilottanut uutisvirrastani. Mikäs siinä jos ihminen joskus laittaa tällasen, mutta kun joillain se on se ainoa oikea tapa kertoa itsestään. Tämän aamuinen verenpaineennostattaja oli seuraavanlainen: Kuvasssa alkoholillista juomaa ja tekstinä innostuneella hymiöllä varustettuna matkalla jonnekkin... paikkatäggäyksenä Helsinki-Vantaa airport terminaali 2.

ps. jos tunnistat itsesi kaverikseni ja tunnistat myös tapasi tästä, en välttämättä vihaa sinua. Mutta tapaasi ilmaista itseäsi kyllä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!