torstai 3. heinäkuuta 2014

Aikuisten aikaa.

Odotin kuin kuuta nousevaa viime viikonloppua ja varsinkin lauantaita. Vihdoin ja viimein se tuli ja nyt sen elämisestä on jo kohta viikko kulunut. Lapset oli pitkästä aikaa hoidossa ja saatiin olla miehen kanssa ihan kahdestaan. Moni kyselikin ne perinteiset "Mitä meinaatte tehdä?" "Onko hotelli jo varattu?" yms. Meidän suunnitelma oli kuitenkin hyvin yksinkertainen. Lapset hoitoon ja sen jälkeen johonkin syömään. Siis päivällä. Ei mitenkään hienosti, mutta ei mäkkärin autokaistallekaan ;) Sitten kotiin. Ehkä saunomista. Ehkä leffaa. Tehdään just sitä mitä tekee mieli, mutta jätetään tietokoneet omaan arvoonsa.

Viimeseen asti toivottiin auringon paistetta, jotta voitaisiin istua omalla parvekkeella ja nauttia. Kuin tilauksesta aurinko paistoi ja me istuttiin parvekkeella. Nautittiin skumppaa ja kuunneltiin musiikkia. Ja juteltiin. Vaan me kaksi. Saunottiin jo hyvissä ajoin ja katsottiin illalla vielä elokuva. Mentiin ajoissa nukkumaan ja koitettiin nukkua pitkään ;) Itse nukuin huonosti, heräilin vähän väliä ja tarkastelin kelloa. Aamupalalle uskalsin karata sängystä puoli kahdeksan aikaan.

Me ei turhan usein vietetä näitä parisuhdeiltoja tai -päiviä. Edellisen ja tän väliin kun ehti vuosi ;) Useammin kyllä pitäisi, kun tuntuu, että tämä on turhan arkista puuhaa. Siitä lähtien kun Viking Grace -laiva tuli ja sitä hehkutettiin, olen halunnut käydä kyseisellä laivalla. Seuraavaksi voisikin perjantain iltapuhteeksi ajaa Turkuun, hypätä laivaan ja seilata sen parikyt tuntia. Sitten lauantaina takaisin kotiin. Mutta ei siis nyt viikonloppuna. Nyt mies lähtee Amsterdamiin huomenna aikasin aamusta ja tulee sitten takaisin vasta sunnuntaina illalla. Mulla on siis poikien kanssa "laatuaikaa" :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!