maanantai 12. toukokuuta 2014

Ihana Dermosil.


Tilasin jo jokunen kuukausi sitten Dermoja ja sain testereitä aika kasan. Lupasin jakaa nämä siskoni kanssa :) Dermolla on mielestäni niin miljoona ihanaa tuotetta. Tuotteiden ulkonäkö, tuntu ja tuoksu vaan vetoavat muhun. Ja onhan siinä sekin, että heiltä en ole vielä löytänyt yhtäkään tuotetta, jota en voisi käyttää. Ja mikä parasta, Dermojen toimitus tapahtuu varmaan jossain pikapostissa, kun tulevat useasti kahden päivän sisällä tilauksesta!

Olen tainnut kertoakin, että mullahan on isotiatsolinoniallergia. Isotiatsolinoni on esim. kauneudenhoitoalalla yllättävän paljonkin käytetty säilöntäaine. Siksi sanon yllättävän, kun ymmärtääkseni myös sille allergisia on todella paljon. Omaa tutkimusta tehneenä voin todeta sen olevan nestemäisten tuotteiden vitsaus. Sitä voi olla hiusshampoossa, suihkushampoossa, kosteusvoiteessa, pyykinpesuaineessa, keittiön puhdistusaineissa yms. yms.

Kuva: https://www.dermoshop.com/fi/
Nämä käsisaippuat ovat varmaan löytäneet paikkansa meidän kylppäreistä ihan vaan tuon ihanan pakkauksen ansiosta :D Tosin yksikään testaamistani ei myöskään ole olleet pahanhajuisia, vaan ihanan lempeitä tuoksuja, joiden vuoksi tahtoo koko ajan pestä käsiä. Pullot on uudelleen täytettäviä ja onneksi Dermoshopista saa myös täyttöpusseja. Tosin ei ihan kaikille tuotteille. Käytössä olen kuitenkin huomannut, että pullon käyttö ei ole paras mahdollinen vaihtoehto meidän kolmevuotiaalle, muttei myöskään miehelleni. Kolmevuotias ottaa puristuksellaan aimo annoksen saippuaa kerralla ja mies kun tuon kaappaa käteensä puristaa sitä jo siinä vaiheessa niin paljon, että ensimmäinen tippa tipahtaa pöydälle ;)


Nämä olivat uusia tuttavuuksia. Mustaherukka on hyvä, mutta tuo Tyrni! Ai että, paras ikinä!! Onneksi otin sitä samantien täyttöpussinkin, niin ei pääse heti loppumaan. Varsinkin, kun pelkäsin sen olevan kausituote. Nämäkin kummatkin kuvat osoitteesta https://www.dermoshop.com/fi/ .

Kuva: https://www.dermoshop.com/fi/
Tätä keittiösaippuaa mulla itselläni ei ole ollut. Siskollani törmäsin tähän ja tämäkin tuntui räjäyttävän tajuntani - pelkästään positiivisesti. Tätä olisin tahtonut, mutta tätä ei ollut valikoimassa viimeksi kun tilasin. Tilalla oli Inkivääri ja otin sen. Riskillä otin ja mietin, että näinköhän se salvia olikin joku limited edition. Nyt taas saa Salviaa, mutta Inkivääri on poistunut. Taitavat olla kausituotteina. Kummatkin aivan mielettömän hyviä. Mieto ihana tuoksu ja poistaa esim. sipulin hajun hienosti käsistä (ja leikkuulaudoista) ;)

Kuva: https://www.dermoshop.com/fi/
Saunasaippuaa lähdin kokeilemaan siskon suosituksesta. Oikeassahan tuo rouva oli. Aivan ihana mentoolin raikas tuoksu ja viilentävä tunne jää iholle saunan jälkeen. Dermoshopin sivuilta luin, että jotkut ovat jopa laittaneet tätä iholleen löylyyn ja nauttineet siten tuotteesta. Itsekin voisi kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!