perjantai 18. huhtikuuta 2014

Vaatteiden vaihtoviikot.

Tai ehkä päivät. O on keksinyt, että vaatteita ja varsinkin housuja voi vaihtaa päivän aikana useasti. Kello on nyt juuri ja juuri yksi ja herralla on varmaan kolmannet housut jo jalassa. Ja aina pitää laittaa farkut (tai niinku O sanoo: varkkulit) ja tottakai vielä vyön kanssa. Hirveen hyvä yhdistelmä kuivaksi opettelun kanssa ;)

Tottakai myös se housujen vaihtointo iskee esim. olohuoneessa ja sinnehän ne housut sitten riisutaan. Riisumisen jälkeen mennään omaan huoneeseen hakemaan uusia housuja. Arvatkaa vaan, jääkö ne juuri vaihdetut housut sinne olohuoneeseen? Tottakai! Yritä tässä nyt sitten pitää järjestystä yllä ja päätellä mihin housut kuuluu, pyykkikoriin vai kaappiin.

Reilun tunnin päästä pitäisi lähteä O:n kanssa lääkäriin. Varasin sille ajan, jotta voidaan käydä sulkemassa korvatulehduksen mahdollisuus pois.. tai saada moinen diagnoosi. Kaksi viikkoa sitten O:lla alkoi nuha. Jätin sen kotiin päivähoidosta, kun ajattelin flunssaa. Pari päivää meni kotona nenän vuotaessa, mutta muita oireita ei sitten koskaan tullut. Palautin pojan päivähoitoon. Viikko sitten yksi yö meni pojan tuskaillessa korvaa. Olin jo lähdössä lääkäriin sen kanssa keskellä yötä, mutta jostain syystä päätin, että katsotaan aamuun. Ehkä kitinän laatu ei ollut sitten mielestäni tarpeeksi vaativa. Aamulla poika oli normaali ja sanoi kysymättä, ettei korva ollut enää kipeä. Okei, ei muuta ku päivähoitoon.

Toissa yö oli taas täynnä pyörimistä, unettomuutta ja kuumuutta. Luulen pojalla olleen kuumetta tuona yönä, mutta en sitä mitannut. Ja väittihän tuo jo illalla kurkun olevan kipeä. Sama valitus jatkui aamull, joten O aloitti pääsiäislomansa jo eilen. Eilinen oli väsymyksen täyttämä päivä, mutta muuten poika oli normaali. Viime yö meni normisti ja poika on oma itsensä. Paitsi että ruokahalu on hieman hakusessa. Nenäkään ei vuoda, joten ei ihan flunssaakaan ole.

Nyt sitten mietin, että voisikohan olla korvatulehdus, joka oireilee näin ja päätin että käydään kysymässä ammattilaisen arvio kunnosta. Toinen mikä tuli tietysti mieleen on allergia.. mutta mikä? Toivottavasti ollaan parin tunnin päästä viisaampia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!