tiistai 22. huhtikuuta 2014

Miehillä on pippeli.

Tämän meidän O on tiennyt jo pitkään ja aina aika ajoin sopivassa (lue: sopimattomassa) välissä jaksaa siitä muistuttaa. Yleensä homma menee niin, että poika luettelee kaikki, joilla on pippeli. Isällä on, O:lla on, D:llä on, meidän toisella koiralla on... Sitten hänen summa summarum on "kaikilla miehillä on pippeli". Useimmiten tämän jälkeen vielä poika toteaa: "Äiti on nainen, äidillä ei ole pippeliä. Naisilla ei ole pippeliä".

Ei olla lähdetty kertomaan pojalle mikä naisilla on, kun kerran pippeliä ei ole. Poika ei ole sitä koskaan kysynyt ja turhaa tietoa tuo kai kolmivuotiaalle on, jos ei sitä kysykään :) Pari päivää sitten kävin suihkussa (nyt tää kuullostaa siltä, että käyn tosi harvakseltaan suihkussa, mutta kyllä se on ihan jokapäiväistä) ja O tuli kylpyhuoneeseen, kun kuivasin itseäni. Yhtäkkiä pojan katse liimautui erittäin intensiivisesti jalkoväliini. Alkoi siinä äitiä ihan häiritsemään tuo tuijotus. O näytti miettivältä ja hetken päästä hän avasi suunsa: "Äiti... sulla kun ei oo pippeliä ni mistä se sun pissa sitten tulee?".

En ollut pätkääkään varautunut tuollaiseen kysymykseen, joten menin ihan hiljaiseksi. Sain sanottua vaan, että melkein samasta paikasta kun sullakin :) Tyhmä olo tuli sen jälkeen, mutta onneksi tämä selitys riitti O:lle.

Miten te muut, oletteko joutuneet vastaaviin tilanteisiin ja miten olette selittäneet itsenne ulos niistä?

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo teidän O! Innolla odottaen meidän vesselin kysymyksiä sitten vuosien päästä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parastahan näissä varmastikin on se, ettei näihin osaa varautua :D Tosin sitä arvostaa vasta sitten sen tilanteen jälkeen.

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!