lauantai 19. huhtikuuta 2014

Korvatulehdus x 2.

Eilinen lääkärikäynti kannatti. Ei tullut turhaa reissua vaan saatiin diagnoosi oudoille oireille. O:lla on kummassakin korvassa tulehdus. Jotenkin hävetti mennä lääkäriin, kun poika oli niin tosi iloinen itsensä. Selitin lääkärille oireet viimesen kahden viikon ajalta ja totesin, että juu, eihän tuo kauheen kipeältä ainakaan tällä hetkellä vaikuta. Lääkärikin kallistui heti korvatulehduksen suuntaan, mutta kysyi myös onko pojalla aiemmin ollut tälläisiä myös ehkä kevätkauden allergioihin viittaavia oireita. Ei ole ollut ja hän katsoi korvat sekä nielun. Kurkku ärtynyt ja kummassakin korvassa tulehdus. Kurkun ärtymys mitä todennäköisemmin johtuu korvista. Seitsemän päivän antibioottikuuri.

Kuten olen jo aiemmin kertonutkin on O atoopikko. Kävin tällä viikolla aiemmin apteekissa aikeena ostaa rasvaa, mutta enpä tajunnut reseptin vanhentuneen ;( Kyllähän mä tiedän, että reseptit on voimassa vuoden, mutta jostain syystä en tullut sitä tässä ajatelleeksi, kun kyse oli "vaan" rasvasta. Sen osalta oli turha reissu, mutta muistinpas ostaa D:lle d-vitamiinia. otin reseptin mukaan eilen ja sain samalla kätevästi tuon uusittua. Nyt on sitten abkuuri, rasvaa, puuduttavia korvatippoja ja nenäsuihketta D:lle :) Oikein kunnon arsenaalin poistin apteekista.


Physiomer Babyä (nenäsuihke) suositteli siskoni. Hänelle joku lääkäri oli sitä suositellut, kun heillä tytöt ovat olleet jatkuvasti tämän kevään aikana flunssassa ja korvatulehduksissa. Aineen väitetään avaavan tukkoista nenää tehokkaasti ja jopa ehkäisevän korvatulehduksia. Suhteellisen kallistahan tuo oli, reilu 10€, mutta jos se toimii niin ei pidä valittaa.

Aina sitä muistaa kertoilla kuinka O on tehnyt sitä, tätä ja tuota "tuhmaa". Harvoin muistaa mainita niitä hyviä hetkiä :) Eilen poika oli niin unelma. Ensin se hurmasi Diacorin henkilökuntaa. Kuulin kuinka kehuivat keskenään reipasta, hyväkäytöksistä ja suloista poikaa. Puhuivat varmasti tarkoituksella niin, että kuulin tämän ja ai että lämmitti sydäntä <3 Kun tuli maksun aika sai O perinteisesti valita tarroja :) Spiderman -tarroja valitsi ja sai itse liimata ne reseptin takapuolelle.

Apteekissakin tuo nauratti henkilökuntaa, esitteli pipoansa (se salamapipo) ja lenkkareitaan. Nainen kysyi O:lta itseltään hänen ikäänsä ja silloin pääsi hieman pupu pöksyyn. Väitti olevansa yksivuotias ;) Nainen kuitenkin selvästi tiesi enemmän ja arveli O:n olevan kolmevuotias.. koska puhuu niin hyvin ja oikeinhan se meni. Puhelivat siinä hetken ja lopuksi nainen vielä antoi O:lle pääsiäislahjan, tuon alla olevan nallen. Poika oli todella otettu ja nukkumaan mennessään halusi nallen yökaveriksi :)


Täytyy todeta, että hieman mietin pitkänä perjantaina lääkäriin lähtöä. Mietin onko ihmiset huonolla tuulella, kun töissä joutuvat olemaan. Aivan mahtavaa palvelua saimme kummassakin paikassa, kaikilta ihmisiltä joiden kanssa asioimme. Diacorin (Flamingo) palvelutiski, lääkäri, ja Apteekin (Ala-Malmi) koko henkilökunta! Hymyssä suin sai painella menemään koko reissun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!