tiistai 29. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste via Facebook.

Ehdin jo toivoa, ettei kukaan haasta mua moiseen, mutta kun näin siskoni saavan haasteen, tiesin sen napsahtavan sieltä mullekin :) Tässä mun viisi päivääni:

1/5. Päivä alkoi D:n 8kk neuvolalla. Lounaan jälkeen saatiin D:n kanssa idea lähteä käymään Eurokankaassa ja tulihan sieltä kotiinkin jotain. D nukahti takastulomatkalla autoon ja jatkoi uniaan kaukalossa parvekkeella, niin mulle tarjoutui hetki omaa aikaa. Illalla kävin vielä hakemassa uuden/vanhan turvaistuimen D:lle :) 2/5. Sijoitin lähikauppaan, kun en jaksanut lähteä kauemmas. Jostain syystä nykypäivänä mulle kaupassa käynti on jotenkin tosi suuren suorituksen takana. Laitoin ruokaa (ja tein töitä) kun D nukkui, eli olen käyttänyt aikani hyödyksi :D Sitten olikin kello jo sen verran, että piti lähteä hakemaan O:ta. Päivällisen jälkeen O tahtoi katsoa lentsikoita ja mä juutuin kans telkkarin ääreen (D nukkui sylissä). Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä hain pakettiautomaatista Sampsukan kangaslähetyksen (sormet syyhyäääää) :)
3/5. Päivähoidon keskeytystä, lasten vaatteiden läpikäyntiä, pääsiäiskoristeiden (niiden parin) pois keräämistä, ompelujuttui, lounasta ja kaffea äidin kanssa, aurinkoa, veljen vaimon (ja heidän poikansa) kanssa O:n hakua puiston kautta (olihan se D:kin mukana) ja vielä pyykin pesua. Niistä ainakin oli tämä perjantaini tehty :D 4/5. Aamu alkoi lääkäriajan varauksella. O:n korvatulehdukset ei selvästikään ottanut lähteäkseen ensimmäisellä kuurilla, kun oireet iski päälle heti kun viimeisestä lääkkeestä oli kulunut 24 tuntia. Minä suuntasin kulkuni hätäensiapukurssille ja pojat lähti lääkäriin. O:lla kummassakin korvassa edelleen tulehdus ja uudet lääkkeet nautittavaksi. Ohjeistin miestä pyytämään lääkäriltä, että vilkaisisi myös D:n korvat ja onneksi ne oli siistit. Kurssin jälkeen vuorossa oli vähän kaavoitusta :) Ja illalla vielä sain kotiinkannettuna töitä (kiva noin niinku lauantai-illaksi, tietää ainakin mitä tekee sunnuntaina). Äsken leffa punkulla ja kohta se on öiöi. 5/5. Tänään vain yksi kuva. Mitään erikoista kun ei ole tapahtunut.. todellakin sitä perusarkea, eikä sitä muista kuvailla. Varsinkin kun se perusarki menee kahden kipeän lapsen kanssa. Sämpylöitä leivoin kuitenkin hetken mielijohteesta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!