keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Lindex, Glitter, Kappahl..

Lähdin eilen Jumboon. Ajatuksena ostaa itselle rintaliivit. Kyllä mä ehkä neljät kokeilinkin, mutta ei ne sit kuitenkaan jotenkin sopinut. En jaksanut juosta hakemaan toisia kokoja yms. joten jäi se ostaminen sitten taas kerran. Kaikkea muuta mä kuitenkin löysin ;) No eihän sitä voinut jättää tyttöjen kenkiä ja liutaa aurinkolaseja ostamatta kun niissä oli punainen lappu, jossa kaikissa komeili -70% !!


Eihän näitä kenkiä voinut jättää kauppaan, kun hinnaksi niille jäi ehkä neljä euroa. Aivan liian isothan nuo vielä on siskon tytölle, mutta ensi talveksi varmasti oikein passelit.


Yhdet pinkit aurinkolasitkin piti siskon tytölle hankkia. Muut on sitten O:lle. Salama. Hämähäkkimies. Ja yhdet ihan perusmattamustat.

D:lle ostin bodyja. Lähinnä heräteostoksena, mutta ihan oikeeseen tarpeeseen. Osta kolme maksa kaksi -mentaliteetilla. Herra on vähä reilu viisikuinen ja ostin jo 80cm kokosia. Seiskaneloset olisi ollut aivan varmasti liian pieniä.. tai ainakin ne hihat olisi ollut aivan liian lyhyet.No sitten viimeisimpänä, muttei toki vähäisimpänä. Ostin sentään jotain itsellenikin :) Lindexiltä niitä saumattomia Invisible hipstereitä. Niitäkin oli osta kolme, maksa kaksi. Kotona sain idean, että niitähän olisi oikeasti todella helppo tehdä itse. Taidanpa kokeilla, kunhan ensin käyn vähän kangasostoksilla ;)

Kävelin Glitterin ohi ja olin oikeastaan ohittanut kaupan jo, kun silmiin osui tuubihuivi tarjous. Ei muuta kuin täyskäännös ja tutkimaan lähempää. Pinkki ja mintunvihreä lähti sitten mukaan. Ihanasti jo kevään väriä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!