sunnuntai 22. joulukuuta 2013

E niinkuin Eela

Lillistä tuli Eela ja virallisesti kymmityttöni <3 Kakun sain toteuttaa täysin oman vision mukaan - onneksi! Ne kun on niitä parhaita tekeleitä. Sisko sai itse päättää kakun täytteen (marjamixrahka) ja muu oli sitten minun harteillani. Kaikista parasta oli päästä tekemään kaikkea vaaleanpunaisena ;)

Täytteen tein hyväksi todetun marja- / hedelmärahkan ohjeella, jota käytin jo Danielin kakussa. Nyt siis marjoina Euroshopperin pakastemarjamix ja rahkoina käytin sitruunarahkaa ja kuningatarrahkaa. Täytteen tein puoltoistakertaisena yhteen vähän korkeampaan kakkuun. Täytevälejä oli kolme.


Tossujen kanssa oli hieman päänvaivaa ja meinasin jo jättää ne pois. Ainakin kolme kertaa yritin niitä tehdä, aina aloittaen alusta eikä siitä mitään tullut :( Sitten tajusin, että yritin tehdä niitä "väärästä" massasta ja hieman myös väärällä tekniikalla. Sokerimassa vaihtui vaahtokarkkimassaan ja tossujen valmistaminen olikin jo ihan "piece of cake" :) Harmillisesti ne kuitenkin olivat tavallaan väärinpäin (oikea vasemmalla ja vasen oikealla) paremman näköiset, joten päätyivät siten kakun päälle. Muutenhan se ei haitannut paitsi että  (ainakin minun mielestäni) nuo nyörien kukkanapit olisivat kuuluneet kenkien ulkopuolelle. Tossujen kaavat ja kokoamisohje Pionilaaksosta.

Suklaaperhostenkin ohjeen olen joskus nähnyt Kakkumonsterilla ja pitihän sitä päästä kokeilemaan. Candy Meltsit todellakin sulavat nopeasti (minigrip pussiin pari ja kuumaan veteen, uskoin vasta kun itse kokeilin) ja perhosten teko oli TODELLA helppoa!

Tässä vielä vähän lähempää kuva tossuista. Pitäähän pienen tytön kengissä olla vähän glitteriäkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!