torstai 15. elokuuta 2013

Lomat lusittuna.

Huh.
Arvasin, että näin käy kun kesäloma ja muutenkin kesäaika koittaa. Eli mua ei koneella paljoakaan näy :) Juhannuksesta aloitettiin kaikki enemmän tai vähemmän kesäloma ja viisi viikkoa oltiin kaikki lomalla. Käytiin mökillä, purjehdittiin ja saatiin vielä aikaiseksi monta rästihommaa kotonakin. Miehen kanssa todettiin, että pitkästä aikaa voi todella olla tyytyväinen lomaansa. Mies palasi töihin heinäkuun lopulla ja O meni hoitoon takaisin elokuun ensimmäisellä täydellä viikolla. Mä jatkoin lomailua kesälomalta suoraan äitiyslomalle ;)

Pari viikkoa ehtinyt olemaan kunnolla äitiyslomalla enkä todella ole ehtinyt edes pysähtyä. Miljoona asiaa jokaisena päivänä hoidettavana, enkä vaan osaa hiljentää tahtia.

Radi on aika hyvin hallussa. Kävin heinäkuun puolivälin tienoolla äitipolilla diabeteshoitajan vastaanotolla ja sain jotain tolkkua tähän hommaan. Oma neuvolatätihän on ollut hieman pelotteleva ja muutenkin suhtautunut ylihysteerisesti (mielestäni) asiaan. Diabeteshoitaja katsoi mitatut arvoni ja ruokapäiväkirjani parin viikon ajalta ja totesi tilan päättyvän osaltani synnytykseen. Syömistä ja juomistakin olen voinut jatkaa melkein samalla tavalla koko ajan. Hedelmien syöntiä jouduin rajoittamaan ja jättämään pois jokapäiväisen tuoremehulasilliseni.

Kokoarvioultrissahan olen myös käynyt. Osaltaan tämän radin takia ja osaltaan siksi, että sf-mitta huitelee koko ajan yläkäyrän yläpuolella. Tosin mahani ei ole ollenkaan levinnyt kylkiin, eikä esimerkiksi raskauttani huomaa selkäpuoleltani vaikka mittarissa on jo raskausviikkoja 37+5 ja maha on oikeasti I.S.O!! Ensimmäinen kokoarviohan oli jo kesäkuussa ja siitä kirjoittelinkin tänne jo aiemmin. Toinen kokoarvioultra oli heinäkuun alkupuolella ja silloin vauvan arvioitiin painavan 2100g ja olevan viikkoja vastaava ja normaalikokoinen. Kolmas kokoarvio onkin sitten ensi maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!