maanantai 13. toukokuuta 2013

Ei parvorokolle.

Lääkäri soitti O:n verikokeen tuloksia tänään. Ei näkynyt vasta-aineita, joten hyvin epätodennäköistä olisi, että reaktio olisi ollut parvorokkoa. Jotta kuitenkin voidaan olla varmoja pitää ottaa toinen näyte kun ensimmäisen näytteen otosta on kulunut kaksi viikkoa ja sitten näitä kahta näytettä verrataan toisiinsa. Ensi viikon maanantaina mennään siis otattamaan uusi verikoe, katsotaan tämä nyt mielummin loppuun asti, kun että keskeytetään tähän.

Lääkeaineallergia oli siis suurella todennäköisyydellä reaktion aiheuttaja ja tämä saatiin aikaiseksi Zeclar nimisellä antibiootilla. Ilmeisen vähän kuitenkin O on allerginen ko. lääkkeelle (tai sen jollekin ainesosalle), kun oireet ilmaantuivat kuuden päivän käytön jälkeen.

Jokseenkin hassua oli, että nyt kun vielä Zeclarin jälkeen lääkäri määräsi uuden, kolmannen antibiootin oli se sitä (Kefexin), jolle minä itse olen allerginen. Tosin minun oireeni aikoinaan tulivat yhden tabletin nauttimisesta ja hyvin rajuina. Todistaapahan vaan taas sen kuinka erilaisia kapistuksia ihmiset keskenään ovat :)

Viikon päästä siis uuteen verikokeeseen ja parin viikon päästä korvakontrolli. Oiskohan nyt jo sairastettu tarpeeksi tälle vuodelle? Tuskin. Mutta jos seuraava tulisikin vasta syksyllä, niin sen saattaisin sallia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!