Yhteistyötä?

Minulle itselleni tärkeimpiä tuote tai palvelukokemuksia on ne, jotka tulevat tavallisten ihmisten suusta. Siksi annan usein Googlen laulaa ja etsin sitä kautta tavallisten ihmisten kokemuksia, jos olen epävarma jonkin tuotteen tai palvelun ostosta. Eniten luen kokemuksia blogeista, koska silloin tekstiä on enemmän kuin vain jossain lyhyessä foorumikirjoituksessa ja kokonaiskuvan saaminen helpottuu. Kiinnostaisiko sinua tai edustamaasi yritystä tehdä yhteistyötä kanssani?

Kommammaa on eniten perheblogi pikkulapsiperheen arjesta, mutta se sisältää myös ison määrän äidin valokuvausta ja käsityöharrastuksia. Olen aina ollut enemmän, kuin vähemmän Do It Yourself -ihminen ja innokas kokeilemaan jotain uutta. Omien lasten syntymän myötä olen löytänyt ompelun ilon aivan uudelleen ja rakastan kauniita kankaita ja fiilistelen itse tehtyjä vaatteita. Myös onnistuminen keittiössä tuo hymyn huulilleni ja olenkin viime vuosina toteuttanut jo useamman kakun erinäisiin lasten juhliin.

Blogi sisältää meidän perheen elämää, jossa iloitaan reilusti, kun siihen on aihetta ja uskalletaan sanoa sekin, jos jokin ei miellytä. Vanhempien arkea vauhdittaa 2011 ja 2013 syntyneet pojat sekä heinäkuussa 2017 syntynyt tytär, joten menoa ja meininkiä ei tästä blogista puutu.


Tavanomaisin blogini lukija on 25-34 vuotias nainen ja eniten blogiini tullaan käsityö ja leivonta hakusanoja käyttäen. Yhteistyöjulkaisuissa kerron aina postauksen olevan yhteistyö ja kaikki tekemäni yhteistyöt löytyvät yhteistyö -tunnisteen alta. Olen avoin kaikille ehdotuksille - otathan yhteyttä minuun sähköpostilla kommammaa @ gmail.com

Esimerkkejä yhteistyökumppaneistani:
Suomen Suurin Sisähuvipuisto, Suomi.fi, Martinex Oy, Tallink Silja, Taaperotiistai, CoolStuff, me&i, Lelukutsut, Freska, Newbie, The FamilyBoost, Jujuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!