Yhteistyötä?

Minulle itselleni tärkeimpiä tuote tai palvelukokemuksia on ne, jotka tulevat tavallisten ihmisten suusta. Siksi annan usein Googlen laulaa ja etsin sitä kautta tavallisten ihmisten kokemuksia, jos olen epävarma jonkin tuotteen tai palvelun ostosta. Blogeista luen kokemuksia kaikista eniten ja mieluiten. Kiinnostaisiko sinua tai edustamaasi yritystä tehdä yhteistyötä kanssani?

Kommammaa on eniten perheblogi pikkulapsiperheen arjesta, mutta se sisältää myös ison läjän äidin valokuvausta ja käsityöharrastuksia. Olen aina ollut enemmän kuin vähemmän Do It Yourself -ihminen ja olen aina innokas kokeilemaan jotain uutta. Omien lasten syntymän myötä olen löytänyt ompelun ilon aivan uudelleen ja rakastan kauniita kankaita ja fiilistelen itse tehtyjä vaatteita.

Blogi sisältää meidän perheen elämää, jossa iloitaan reilusti kun siihen on aihetta ja huudetaan tanatukele, jos asiat ei mene ihan putkeen. Vanhempien arkea vauhdittaa 2011 ja 2013 syntyneet pojat sekä heinäkuussa 2017 syntynyt tytär, joten menoa ja meininkiä ei puutu tältä matkalta.


Tavanomaisin blogini lukija on 25-34 vuotias nainen. Olen avoin kaikille ehdotuksille - otathan yhteyttä minuun sähköpostilla kommammaa @ gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!