keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Ompeluvuosi 2019.

Tapanani ei ole tehdä uuden vuoden lupauksia, mutta vuosi sitten heitin itselleni haasteen. Vuonna 2018 en ommellut juurikaan ja se harmitti. Harmitti, etten ollut osannut ottaa aikaa itselleni ja harrastukselleni. Vuoden 2019 haaste olikin se, että minun piti ommella enemmän, kuin edellisenä vuonna. Haasteen toteuttaminen ja itsensä siinä voittaminen oli naurettavan helppoa. Ompelin vuonna 2018 kaksi tunikaa, hahahahahaha! Olin ehkä jo tammikuussa ylittänyt haasterajani.

Nyt, kun katson viime vuoden ompeluksiani, voin sanoa olevani ylpeä itsestäni. Tein huomattavasti enemmän, kuin mitä osasin edes odottaa. 17 valmistunutta vaatetta on minulle paljon. Samanlaista haastetta en ehkä uskalla tänä vuonna heittää itselleni, mutta jään mielenkiinnolla seuraamaan tämän vuoden nousevaa lukua.

Linkit näiden vaatteiden postauksiin kuvan alla.

9 mekkoa/tunikaa, 5 paitaa, 2 housut ja 1 takki.

Kaksi paitaa ja muutamat housut  ///  Kuinka usein.. (vaaleanpunainen PaaPii tunika)  ///  Laulua ja tanssia rakastava ilopilleri (raidallinen tunika)  ///  Lumitunika Vimman letistä  ///  Sinkku ja Husse mukaan lomalle (timanttipaita ja omenainen lumitunika)  ///  Takki ja tunika lahjaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!