maanantai 3. kesäkuuta 2019

Mitä tänään syötäisiin? 8 viikon ruokalista - viikko 7.


Mitä sinulle tulee mieleen kanaviillokista? Minulle se tuo mieleen yläasteen, hahahahah!! Äidin laittama kanaviillokki on parasta mitä tiedän, mutta koulun kanaviillokki on aina tähän päivään asti ollut, ja on edelleen numero kakkonen. Olen useammankin kerran laittanut kanaviillokkia, mutta en ikinä saa siitä sen makuista, kuin siitä haluaisin.

Jauhelihapihvejä teen kun on enemmän aikaa. Itse asiassahan se on ihan sama, onko ne pihvejä vai pullia, mitä siitä jauhelihataikinasta tekee, mutta vaihtelua se silti on. Pinaattikeittoa meillä syödään pääasiassa vain lounasruokana ja lähes aina "teen" sen sulattamalla kaupan pakastealtaasta nostetusta tiiliskivestä.

Lihapata on talvinen ruoka ja oli aika, jolloin söimme usein lihapataa. Nyt voi olla, ettei lihapataa ole syöty vuoteen. Suurin syy tähän on keskimmäisin lapsemme, joka onnistuu aina pyörittämään lihapaloja suussaan, vaikka liha olisi tosi pehmeää ja leikattu hyvin pieneksi.

Mäkkäri, Hese tai joku muu pikaruokaravintola kuuluu meidän ruokalistoihin ehdottomasti. Silloin tällöin on kiva aloittaa viikonloppu joko hampurilaisaterialla tai vaikka pizzalla.


Kahdeksan viikon ruokalistan muut viikot löytyvät helposti täältä!

2 kommenttia:

  1. Laitathan kanaviillokin ohjeen tänne. En ole itse rohjennut rueta koskaan sitä tekemään, koska se koulun oli vaan niin hyvää ja kuvittelen että en koskaan niin hyvää saa tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysyn äidiltä hänen reseptinsä ja kirjoitan sen tänne :) Se on älyttömän hyvä, mutta vaikka olen orjallisesti noudattanut ohjetta, en ole koskaan saanut sitä maistumaan yhtä hyvältä. Kanaviillokissa on jotain, (mitä en käsitä) miksi en saa sitä koskaan maistumaan "oikealta".

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!