perjantai 19. lokakuuta 2018

Uusin lemmikkimme: Elli.

Elli taisi asua meidän uudessa kodissa jo silloin, kun me sinne muutimme - tai sitten se muutti meidän kanssamme. Alakerran vessassa, pöntön takana oli hämähäkin seitti ja seitissä itse hämähäkki. Pojat sitä kävivät kurkkimassa aina välillä ja sanoivat syöttävänsä sille muurahaisia (niitäkin sieltä vessasta löytyi). Jonain päivänä kuulin, kun pojat keskenään puhuivat menevänsä syöttämään Elliä ja kysyinkin heiltä, kukas tämä Elli oikein on. No Ellihän on meidän alakerran vessan alivuokralainen. Ellin annettiin pitää seittinsä, eikä vessaa imuroitu kunnolla juuri pöntön takaa. Harmittaa, etten oikeasti ottanut Ellistä kuvaa heti silloin ja sitten viikkojen päästä uudelleen, sillä väitän, että tuo otus kasvoi oikeasti varmaan kaksinkertaiseksi.


Araknofobiaa minulla ei ole, mutta en juurikaan välitä hämähäkeistä. Juurikin tästä syystä myöskin vältin alakerran vessassa käymistä, koska minua ehkä vähän hirvitti ajatus selkäni kääntämisestä tälle hurjalle olennolle, hhaahahhahaha!! Yhtenä päivänä seitti oli kuitenkin tyhjä. Tarkkailimme lasten kanssa tilannetta muutaman päivän, mutta tulimme siihen tulokseen, että Elli oli ottanut ja lähtenyt. Mikä ehkä omituisinta, samalla hävisivät myös muurahaiset.

Nyt me pohdimme poikien kanssa, tuleekohan Elli vielä vastaan jostain kolosta.

ps. kuva on kyllä ottamani, mutta siinä ei ole Elli. Tämän kuvan olen ottanut joskus vuosia sitten vanhempieni vierashuoneessa.

1 kommentti:

  1. Yyyyyh. En tiedä pystyisinkö elämään saman katon alla.. Hihii :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!