keskiviikko 17. lokakuuta 2018

33 kysymystä ja vastausta.

Pupulandiasta lähti tämä hauska kysymyspatteri liikkeelle. 33 kysymystä ja minun vastaukseni niihin. Miten sinä vastaisit näihin samoihin kysymyksiin?

Avioliittoja: 1
Menimme naimisiin hieman yllärinä - esikoisen kastejuhlassa. Vain lähimmät tiesivät päivän erikoisuuden, mutta suurimmalle osalle kastejuhlaan tulleista vieraista juhla alkoikin yllätykseksi häämarssilla.

Kihloissa: Kerran
Kihlat oli lupaus avioliitosta ja siihen liittoon astuttiin reilu puoli vuotta kihlautumisen jälkeen.

Lapsia: 3
Eikä enempää enää tule. Näin on hyvä ja meidän perheemme on täydellinen.

Lemmikkejä tällä hetkellä: 1
Kääpiösnautserimme Däni on reilu kahdeksan vuotias touhottaja.

Leikkauksia: 3 varsinaista leikkausta,
vaikka kai kaikki luomenpoistot ja sun muutkin pienemmät operaatiot on leikkauksia. Kaikki kolme lasta ovat syntyneet keisarinleikkauksella, mutta muuten olen osannut pysyä poissa veitsen terän alta.

Tatuointeja: 0
Olen pitkään haaveillut tatuoinnista, mutta en uskalla ottaa sellaista. Pelkään, etten ehkä kuitenkaan ole halukas katsomaan sitä loppuelämääni ja vielä enemmän pelkään allergisoituvani tatuoinneissa käytettäville väriaineille.

Lävistyksiä: 2
jos korvikset lasketaan lävistyksiksi. Korvisten lisäksi minulla on ollut napakoru.

Muuttoja: 7
niitä taitaa olla kaiken kaikkiaan, kun laskin sellaiset kodit, jotka muistan. Lapsena muutimme Helsingin sisällä kahdesti ja viimeisimmässä vanhempani asuvat edelleen. Aikuisiällä olenkin sitten muuttanut paljon useammin.

Ampunut aseella: Kyllä
Kävimme muutama vuosi sitten testaamassa ihan oikeita aseita.

Ottanut lopputilin: Ainakin kolmesti
Useampiakin työpaikkoja minulla on ollut, mutta olen tainnut kolmesta irtisanoa itseni. Muutoin työsuhde on päättynyt määräaikaisuuden vuoksi tai minut on irtisanottu tuotannollisten ja/tai taloudellisten syiden saattelemana.

Ollut saaressa: Usein!
Isoissa ja pienissä. Saarielämä, saaristo, meri, kesä ja veneily on kaikki toisiinsa liittyviä juttuja ja ihania sellaisia.

Autosi: Toyota Auris.
Juuri sopiva pysäköitäväksi kaupungissa ja silti hyvin tilava sisältä.

Ollut lentokoneessa: Monta kertaa,
mutta en kovinkaan usein viimeisen 10 vuoden aikana. Matkustelen aika harvoin ja kotimaassa tulee vielä harvemmin lennettyä.

syksyinen luonto

Onko joku itkenyt vuoksesi: Uskoisin näin ja aiheita olen varmasti antanut monia.

Ollut rakastunut: Kyllä
Useammankin kerran sitä on kuvitellut olevansa rakastunut ja varmasti sillä hetkellä olen ollutkin. Se mistä tunnistin sen oikean rakkauden (mieheni kohdalla) oli se, että pystyin kuvittelemaan tulevaisuuteni hänen kanssaan - ihan sinne vanhuuteen asti, kun ollaan kumpikin jo ihan ryppysiä.

Ollut ambulanssissa: En
Teki mieli vastata kyllä, koska olenhan käynyt ambulanssissa, mutta en ole koskaan käynyt siellä potilaana tai ollut saattamassa ketään.

Luistellut: Kyllä
Alle kaksikymppisenä olin lähes koko ajan luistimet jalassa, sillä harrastin muodostelmaluistelua. Sitten se harrastus jäi, kun piti satsata koulunkäyntiin. Vieläkin pysyn pystyssä, piruetti onnistuu jotenkuten ja edelleen minulla on samat vanhat taitoluistimeni käytössä.

Surffannut: En
Jostain syystä surffaus ei ole koskaan juurikaan houkuttanut minua.

Ollut risteilyllä: Kyllä
En kovinkaan paljon, mutta silti sen verran, että Helsingistä lähtevät laivat on aika tuttuja.

Ajanut moottoripyörällä: En
Joskus olen saattanut kokeilla muutaman metrin matkan veljeni skootteria, mutta varsinaisesti en ole koskaan ajanut mitään moottorillista kaksipyöräistä. Yhteen aikaan haaveilin kyllä moottoripyöräkortin ajamisesta, mutta sekin sitten jäi. Kyydissä olen kuitenkin ollut useasti.

Ratsastanut hevosella: Kyllä
Tai niin minulle on kerrottu. Olin silloin niin pieni, etten muista itse siitä mitään.

Lähes kuollut: En onneksi koskaan.

Ollut sairaalassa: Olen
Joskus nuorempana olin sairaalassa ehkä pari päivää ja minun pituuskasvuni hidastumista tutkittiin. Mitään syytä ei löydetty, mutta jäin 152 senttiseksi. Sen jälkeen olen viettänyt sairaalassa aikaani vain lasten syntymien aikaan.

Suosikkihedelmä: mandariini, satsuma, klementiini - mitä näitä nyt on? Rakastan sitrushedelmiä!

Aamu vai ilta: Aamu
Kummassakin on puolensa, mutta ehkä kuitenkin olen enemmän aamuihminen. Lauantaiaamu on minun mielestäni ihan paras päivä ja ajankohta. Viikonloppu on juuri alkanut ja saa rauhassa juoda aamukahvin ja suunnitella päivän tekemisiä.

Lempiväri: Ei ole
Joskus nuorempana olisin heti vastannut sininen, mutta nykyään minulla ei ole lempiväriä. Lempivärini ovat määräytyneet jo pitkään vuodenaikojen mukaan. Kesäisin tykkään kirkkaista väreistä, syksyisin murretuista, talvisin tummista sävyistä ja keväisin varsinkin vaaleanpunaisen eri sävyt ovat ihania.

Viimeisin puhelu: Siskolleni
Siskon kanssa puhumme päivittäin puhelimessa ja puheluminuutteja kertyy muutamasta aina tunteihin asti. Puhun aivan varmasti kaikista eniten siskoni kanssa puhelimessa ja toisena on ehdottomasti äitini. Äidinkin kanssa tulee puhuttua lähes päivittäin.

Nähnyt jonkun kuolevan: En, mutta olen nähnyt kuolleen ihmisen.
Tosi kaukaa kylläkin ja vain selkäpuolen ko. henkilöstä. Vuosia sitten olin risteilyllä ja laivassa olleet ihmiset kerääntyivät ikkunoihin katsomaan. Uteliaana piti minunkin mennä ihmettelemään tilannetta. Tallinnan satama-altaassa (jossa laiva seisoi laiturissa) oli hukkunut ihminen noussut pintaan.

Kahvi vai tee: Kahvi! Ehdottomasti kahvi.

Paras piirakka: Äidin tekemä raparperipiirakka. Sen voittanutta ei ole tullut vielä vastaan.

Kissa vai koira: Koira

Paras vuodenaika: Kevät
Parasta on, kun saa seurata luonnon heräävän unestaan. Kevät on jotenkin uudestisyntymisen aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!