maanantai 13. elokuuta 2018

Erilainen lauantai - kuvaamassa me&i AW18 kick offia!

Vielä on lomaa jäljellä, mutta lauantaina herätyskelloni soi kukonlaulun aikaan. Yö meni enemmänkin pyöriessä ja kuunnellessa, joko se kello soi. En ole yli kahteen kuukauteen herännyt herätyskellon ääneen, joten kai sitä vähän panikoin, että heräänkö siihen vai olenkohan jo nukkunut pommiin. Kello soi viideltä ja kotoa lähdin puoli seitsemältä. Sain yhdeltä ihanista ystävistäni kyydin juna-asemalle, kiitin häntä ja lähdin suunnistamaan oikeaan junaan. Minä ja junat ei olla juurikaan tutustuttu aiemmin, joten perhosia oli vatsassa jo pelkästään siksi, etten ollut ollenkaan varma löydänkö itseni juuri siihen junaan, joka kohta porhaltaa Tikkurilan kautta Tampereelle. Muutama hassu juttu kävikin matkalla, mutta kerrotaan niistä ihan erikseen.

Pääsin Tampereelle ja löysin Tornista valtavan määrän iloisia naisia. Kaikki he olivat kerääntyneet me&i kick offiin. Olen tainnut aiemminkin kertoa, että yksi ystävistäni työskentelee me&i:lla ja hän kysyikin minulta jo keväällä, voisinko tulla kuvaamaan heidän syksyisen kick offinsa. Ihan siltä seisomalta en uskaltanut lupautua, mutta olihan se sellainen tarjous, etten voinut siitä kieltäytyäkään. Minähän en todellakaan ole mikään ammattivalokuvaaja ja jännitinkin, että osaisinko. Ystäväni vakuutti, että olisin varmasti hyvä ja heillä olisi tarve saada tapahtumasta muitakin kuvia, kuin kännykkäkuvia.

me&i meandi aw18

me&i meandi aw18

me&i meandi aw18

me&i meandi aw18

me&i meandi aw18

me&i meandi aw18

me&i meandi aw18

Päivä oli antoisa ja sain mielettömästi harjoitusta. Nyt tiedän myös monta pientä juttua, mitä seuraavalla kerralla tekisin toisin. Ihmisten kuvaamista olen aina pitänyt erittäin vaikeana ja sitä se oli nytkin, varsinkin kun tietysti aika oli hyvin rajallista ja piti suoriutua nopeasti. Sain myös huomata, että kun jotain tapahtumaa katsoo lähes pelkästään kameran linssin läpi ei todella ehdi huomaamaan ja rekisteröimään kaikkea, mikä silmien edessä tapahtuu. Ainoat asiat, mitkä päässä pyörivät on valot, valotukset, ISOt ja sun muut kameran asetukset. Ja kyllähän taisin muutaman kerran kirota itsekseni sitäkin, kun objektiivini zoomi olisi voinut olla pidempikin.

Parasta oli päästä todella haastamaan itseään ja oppimaan rakkaasta harrastuksesta - valokuvauksesta tekemisen kautta. Toisiksi parasta päivässäni oli päästä seuraamaan läheltä tuota mahtavaa me&i porukkaa. Naiset olivat hyvällä tuulella ja nauru raikasi. Kaikki tuntui odottavan näkevänsä syksyn malliston ja kuulevansa tarinoita vaatteiden synnyn takaa. Pystyisinpä edes hieman välittää teille sitä iloa, valoa, tunnelmaa, naurua ja riemua, jonka sain huomata ja kokea tässä porukassa olevan. Näin kun sitä "perhettä" on nähnyt vähän niin kuin kärpäsenä katossa, kävi jo mielessä, miksen minäkin olisi mukana tässä touhussa. Ihan varmasti olisin, jos minulla vaan olisi niitä kuuluisia tunteja päivissäni vähän enemmän kuin muilla, hahhhaha!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!