keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Superhelppo lounas: Tonnikala-feta pannari.

Tiedättekö? Helppo, nopea ja hyvä - harvoin nämä kaikki kolme adjektiivia mahtuvat samaan soppaan, mutta nyt onnistuin sellaisen keittelemään, vaikkei keittoruoasta olekaan kyse. Valmistukseen ei mene kuin vähän yli puolituntia ja ensimmäinen testierä (pellillinen) tätä hävisi meiltä alta aikayksikön.

Taikinaan tarvitset
7dl maitoa
1tl suolaa
3 kananmunaa
4dl vehnäjauhoa

Täytteeseen tarvitset
1prk tonnikalapalat öljyssä
2prk tonnikalapalat vedessä
200g K-Menu salaattijuustopala
kirsikkatomaatteja
mausteita oman maun mukaan

tonnikala-feta pannari

tonnikala-feta pannari

Sekoita taikinan kaikki ainekset keskenään sekaisin ja lisää joukkoon öljyiset tonnikalapalat öljyineen. Valuta vedessä olevista tonnikalapaloista vedet pois ja lisää tonnikalapalat taikinaan. Sekoita ja kaada seos leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele päälle pilkottu salaattijuusto ja puolitetut kirsikkatomaatit. Mausta, paista 225 asteisessa uunissa puolisen tuntia, anna pannarin hetki vetäytyä ja nauti! Minä maustoin pannarin mustapippurilla ja Herbamarella.

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin herkulta, että pakko testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietäähän sen, että tonnikalan ja fetan liitto on maukas, mutta silti onnistuin yllättämään itseni positiivisesti maulla. Seuraavaan erään voisi harkita lisäksi ehkä basilikaa tai vaikka pestoa ;)

      Poista
    2. Uiii vitsi kuulostaa hyvältä. Mä tein tällasta piirakkaa lapsen synttäreille, mut miksei vois tehdä ihan kotona ruuaks :D Alko tekee niin mieli! Feta ja tonnikala on kyllä ihan super yhdistelmä. Kinkkusuikaleet ja juusto on kyllä kans hyvä yhdistelmä.

      Poista
    3. Tämä onkin siitä hyvä ruoka, kun jokainen voi tehdä siitä itselleen maistuvaa, vain vaihtamalla täytteitä tarpeen mukaan.

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!