tiistai 5. kesäkuuta 2018

Match made in heaven.

Meillä on tänään vuosipäivä. Tasan 10 vuotta sitten aloimme mieheni kanssa seurustella. En ihan tarkkaan muista kuinka kauan olemme tunteneet toisemme, mutta kauan - ehkä 20 vuotta. Tapasimme aikoinaan veljeni kautta ja muistan kuinka silloin kymmenen vuotta sitten mietimme uskallammeko ryhtyä suhteeseen. Kumpikin sitä tietysti halusi, mutta olimme myös hyviä ystäviä. Lähinnä se kai kuitenkin olin minä kun mietin sitä, että jos homma ei toimikaan, tärvelemmekö hyvän ystävyyden siinä samalla. Toisaalta myös mietimme sitä, mistä kaikesta voimme jäädä paitsi, jos emme uskalla hypätä yhdessä kohti tulevaisuutta. Päätimme lähteä katsomaan mitä meistä voisi tulla ja nyt ollaan tässä. Yhdessä ollaan oltu kymmenen, kihloissa kohta kahdeksan ja naimisissa seitsemän vuotta. Sitä aina sanotaan, että jotkut vaan on luotuja toisilleen. Meistä haluan ajatella juuri näin, vaikkakaan en osaa asiaa sen suuremmin perustella. Ehkä se oli se ensimmäinen tunne, kun jotenkin kaikki vain loksahti paikalleen. Ilman turhia selityksiä, oli hyvä olla - maailman paras tunne. Tänä päivänä meillä on kolme ihanaa lasta, joista ensimmäinen menee jo kouluun. Asumme nyt toisessa yhteisessä kodissamme ja ihan kohta muutamme kolmanteen yhteiseen osoitteeseen, sillä ostimme juuri erillistalon.

Meistä kumpikaan ei ole koskaan juurikaan uskonut niin sanottuihin henkimaailman juttuihin, mutta joskus jotkut asiat kuitenkin loksahtavat kohdalleen jotenkin extrahyvin. Kuten esimerkiksi se, että vuosi sitten kerrottiin tutkimuksesta, missä tutkittiin horoskooppimerkkejä ja laadittiin kolmen horoskoopin lista sekä rouvista, että herroista. Tutkimuksen mukaan tiettyjen eläinradan merkkien edustajat sopivat parhaiten avioliittoon sekä rouvan, että herran asemaan.

quote match made in heaven

Me ollaan selvästi myöskin astrologian mukaan kuin luodut toisillemme, sillä meidän kummankin horoskooppimerkki löytyy tuolta kolmen horoskoopin listalta. Minä olen leijona ja mieheni on vesimies.

Vesimies
Jos nainen etsii romanttista aviomiestä, jolla on myös pehmeä puolensa, kannattaa hänen katsoa sillä silmällä erityisesti vesimiehiä. Vesimies on täydellinen kumppani, koska hän haluaa keskittyä naisen tarpeisiin ja tekee kaikkensa niiden täyttämiseksi. Vesimies on avoin, rehellinen ja lojaali kaikissa tilanteissa. Ainoa heikko puoli heissä on, että itsepäisyys ja yliherkkyys voivat joskus nousta esiin.

Leijona
Naaraspuoliset leijonat ovat rohkeita soturinaisia, jotka omaavat uskomattoman sinnikkyyden. He vaativat rinnalleen miehen, joka on vähintään yhtä vahva. Leijonanaiset rakastuvat hyvin harvoin tavalliseen mieheen, mutta kun he rakastuvat, he rakastuvat täysillä. Leijonavaimoa lojaalimpaa olentoa saa hakea. Heidän rakkautensa on aitoa ja syvää. Leijonanaiset tekevät kaikkensa perheensä eteen.

10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon <3 10 vuotta on jo melkoinen saavutus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 vaikka ei kai näitä seurusteluvuosia niinkään oikein enää ole tapana laskea, kun aviossakin jo ollaan ja ollaan oltukin jo hyvä tovi :)

   Poista
 2. Onnea vuosipäivään! Se "maailman paras tunne" on aikas ihana... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta. Täysin selittämätön, mutta äärettömän hyvä tunne.

   Poista
 3. Minäkään en peritaatteessa usko näihin, mutta joku on saanut uskomaan, kun meidän parisuhteen ja luonteiden kuvaus on osunut nappiin. Olemme Vesimies ja jousimies, match made in heaven. 19 vuotta jo takana. Onnea teille ja monia vuosia lisää! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus jotkut asiat vaan loksahtaa. En tiedä tiedätkö, mutta meillä esim. ollaan käyty todella pitkä keskustelu tästä kolmannesta lapsesta. Lyhyestä virsi kaunis: Halusin kolmannen ja mies ei. Väänsimme kättä ja keskustelimme asiasta pari-kolme vuotta. Vuonna 2016 kesällä mieheni kysyi minulta mitä haluan synttärilahjaksi ja sanoin ettet voi tai halua antaa minulle sitä mitä eniten haluan. Lapsen. Se oli sellainen puoliksi vitsi ja puoliksi tosissaan sanottu juttu. Sitten kun annoimme kolmannelle luvan tulla ja homma tärppäsikin nopeasti uskoimme kummatkin väkisin kohtaloon - näin on tarkoitettu, sillä kaikki "laskettu aika" -laskurit näyttivät viimeisten kuukautisten perusteella LA:ksi 30.7., minun syntymäpäivääni.

   Poista
 4. Oo miten romanttista <3 Kylläpäs alkoi kiinnostamaan, täytyykin tutkia miten astrologian suhteen minä ja mieheni näyttäydytään sopivan yhteen. Taidetaan olla aika vastakohdat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta vastakohdathan tunnetusti täydentävät toisiaan <3

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!