lauantai 21. huhtikuuta 2018

Kevään hauskin viikonloppu on nyt!

Eilen heräsin vähän tavanomaista aikaisemmin, vein pojat tarhalle, hain ystäväni kyytiin ja lähdimme yhdessä tutkimaan tämän vuoden Lapsimessujen tarjontaa. Olin jo ennakkoon käynyt läpi kaikki näytteilleasettajat ja merkannut kiinnostavimmat ylös, mutta aamun lähtötohinoissa unohdin listani kotiin. Listallani oli tavalleni uskollisena eniten lastenvaatteita ja kankaita, mutta myös lastentarvikkeita. Valitsin messupäiväksi heti perjantain, koska tiesin aiemmista kokemuksistani, että silloin messuilla on eniten tilaa liikkua. Kuitenkin nyt näin messut myös edelliskertoihin verrattuna aivan eri näkökulmasta. Olen ollut messuilla yksin, kahden pienen pojan äitinä ja viime vuonna odotin A:ta, joten raskaanakin on messut tullut koettua. Nyt oli vuorossa lapsimessut rattaiden kanssa ja ehkä siksi tuntui siltä, että messuilla on enemmän porukkaa, kuin viime vuosina. Liikkuminen oli haastavampaa ja ihan joka paikkaan ei päässyt, ellei jättänyt rattaita valvomatta. Onneksi pyysin ystäväni mukaan, joten toinen pystyi jäämään vahtiin tarvittaessa. Kerrosten välillä siirtyminen rattaiden kanssa vei aikaa tuhottomasti, sillä kaikki hissit olivat koko ajan käytössä ja jonot hisseille oli pitkät.

Metsola oli värikäs ja Papun nakkikiska hymyilytti - ihanasti oivallettu. MioMaon kultarusettinen pipo oli mahtava. Ipanaiselta ostin tarpeeseen silikonisia Choomee korkkeja ja katsastin messutarjouksia silikonisista lautasista/ruokailualustoista. Messutarjoukset olivat kahden kappaleen settitarjouksia, joten tällä kertaa jäin vielä odottamaan näiden kanssa, kun en kahta tarvitse. Yo Zenen tuotteita olen ennenkin käynyt ihailemassa ja Lil Jo & Viljan osasto oli vihreän kesäinen. KiddoW.n lappuhaalareita hypistelimme kilpaa ystäväni kanssa ja ihastelimme leopardikuviota. Wooly Organicin vaatteet ja lelut olivat kauniin yksinkertaisia ja ihanan värisiä. Two Dadsin muromaistiaiset pelastivat minun aamuni - ja olihan muuten hyviä muroja! Lähtöni kotoa oli sen verran rivakka, että skippasin päivän tärkeimmän aterian säästääkseni aikaa ja koppasin vain termosmukillisen kahvia mukaani. Arksien haalarit oli aivan pakko nähdä! Puvut tuntuivat todella hyviltä käteen ja vaikka kangas oli jämäkkää ja hyvälaatuista oli se silti ohuempaa kuin kuvittelin. Pupuhaalaria olen kuolannut jo jonkun aikaa, mutta olen sen jättänyt vielä ostamatta. Ehkä sitten, kun likka oppii kävelemään. Me&I:n osasto oli taas itselleni menestys. Tapasin muutamat tutut kasvot ja ostin useamman vaatekappaleen A:lle kymmenen euron kappalehintaan. Ja mitä ihmettä osastolla olikaan pyykkinarulla kuivumassa?! Ihania uutuksia kuulemma tulossa ensiviikolla.

Yksi Verson Puodin mekko jäi hieman kaivelemaan hampaankoloon, sillä pidin sitä jo kädessäni ja olin menossa sen maksamaankin. Kunnes tajusin jonon olevan pitkä ja osaston käytävien niin ahtaat, etten olisi voinut jonottaa A:n kanssa. Vein mekon takaisin paikalleen ja ajattelin, että ehkä joskus tilaan sen suoraan heiltä.

Viikonloppuni on taas niin täyteen buukattu, että eilisen kuvittelin olevan ainoa hetkeni ehtiä messuille. Nyt kuitenkin sairastapauksen vuoksi yhdet syntymäpäiväjuhlat on jouduttu perumaan huomiselta, joten ehkä lähdenkin vielä pyörähtämään messuilla ;)

// Yhteistyössä Perheblogit.fi ja Lapsimessut //

Lapsimessut 2018 paapii

Lapsimessut 2018

Lapsimessut 2018 papu nakkikiska

Lapsimessut 2018 me&i

Lapsimessut 2018 me&i

Lapsimessut 2018 miomao

Lapsimessut 2018 miomao

Lapsimessut 2018 kiddow

Lapsimessut 2018 kiddow

Lapsimessut 2018 yo zen

Lapsimessut 2018 lil jo & vilja

Lapsimessut 2018 wooly organic

Lapsimessut 2018 two dads

Lapsimessut 2018 arksie

Lapsimessut 2018

Lapsimessut 2018 metsola

Lapsimessut 2018 metsola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!