tiistai 13. maaliskuuta 2018

Meillä asuu unelmien poikamies.

Olin lasten kanssa autossa taas matkalla johonkin ja O sieltä takapenkiltä alkoi sitten ääneen miettiä mikä hänestä tulee isona. Hyvin varmoin ottein hän on tähän asti aina todennut, että hänestä tulee isona poliisi, johon usein D on jatkanut, että hänestä tulee sitten palomies. Ei varmasti tullut kovinkaan suurena yllätyksenä, että poikien unelma-ammatit ovat tätä luokkaa - vielä tänäkin päivänä.

Tällä kerralla ei kuitenkaan pojan mielessä ollut enää nämä samat ammatit, vaan hän ilmoitti nyt haluavansa olla isona kampaaja. Poika kävi isänsä ja veljensä kanssa tässä taannoin lyhentämässä tukkaansa ja siitä tämä innostus on nyt saanut alkunsa. Ajattelin tietysti heti pojan olevan ainakin ajatuksissaan käsityöläinen hyvällä taiteellisella ominaisuudella varustettu, mutta nopeastihan hän minut taas maan pinnalle palautti. Hän haluaa olla kampaajaa siksi, että kun asiakas tulee sisään, saa hän istua pyörivällä ja pyörillä varustetulla tuolilla.. hahahaha!! Tämä sai minut niin häkellyksiin etten oikeastaan osannut asiaa kommentoida tuoreeltaan ja autoon laskeutui syvä (mutta lyhyt) hiljaisuus. Ei siis mennyt minuuttiakaan, kun poika oli taas äänessä: "Eiku äiti! Musta tulee sittenkin isona unelmien mies"! Tuon hyvin lyhyen hiljaisen hetkemme täytti vain radiosta kuuluva mainos unelmien poikamiehestä. Tällä saattoi olla vaikutusta pojan urahaaveisiin.

keltainen narsissi

4 kommenttia:

  1. Wow, hänestä epäilemättä tulee! Kyllä elämä on rikasta kun lapset on pieniä ja kuulee totuuksia lasten suusta:) Ihana kevätpääsiäistunnelma kuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Niinhän sitä sanotaan, että totuus tulee lapsen suusta :D

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!