torstai 15. maaliskuuta 2018

Hotel Sveitsi - aktiivilomailijan unelmakohde ( sis. A L E K O O D I N ).

Siis vau! Tiesin, kun viime lauantaina pakkasin tavaroitani, että viikonlopusta tulee huikea, mutta en ihan itsekään osannut näin mahtavaa reissua odottaa. Tämä perheblogien kehittämispäivä on ollut kalenterissani jo kuukausia ja olenkin odottanut sitä kuin kuuta nousevaa - paitsi, että kuu nousee joka päivä ja näitä tapahtumia on kuitenkin paljon harvemmin. Odotin irtiottoa arjesta sellaista lyhyttä lomaa aikuisten seurassa. Hetkeä, jolloin saan keskittyä oikeasti itseeni ja sellaiseen aiheeseen, mikä minua kiinnostaa aivan älyttömästi, nukkua sekä syödä rauhassa ja mikä tärkeintä, syömäni ruoka ei ole itseni valmistamaa. Hotel Sveitsi tarjosi minulle ja muille perheblogilaisille tämän mahdollisuuden ja näytti mikä mahtava aktiivilomailijan unelmakohde löytyykään eteläisestä suomesta.

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia kokoushuone 7

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia tuolit aulassa

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia puiset yksityiskohdat katossa

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia lounaspöytä

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia huone standard

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia huone standard

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia huone standard

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia huone standard

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia huone standard kylpyhuoneen hana

Yksi parhaimmista syistä olla mukana perheblogeissa on ehdottomasti meidän yhteishenki. Hassua ajatella, että olemme kaikki keskenämme hyvin erilaisia ja toisaalta samanlaisia ja meillä on aina ihan mielettömän hauskaa yhdessä. En olisi varmaan ikinä muuten tutustunut yhteenkään näistä ihanista ihmisistä ellen bloggaisi tai ellen olisi perheblogien yhteisössä mukana. Eniten meitä tietysti yhdistää bloggaus ja siihen liittyvät aiheet, mutta on meillä muutakin yhteistä. Me autamme ja tsemppaamme aina toisiamme - nämä ihmiset ovat mieletön voimavara! Löimme luovat päämme yhteen ja kehitimme itseämme ja toisiamme. Saimme käyttöömme kauniin ja innostavan kokoushuoneen, jonka isojen ikkunoiden kautta luonto tuli lähes huoneeseen asti. Katossa oli isoja peilejä ja sisustus oli todella nätti punaisine kattoineen. Kiitos Hotel Sveitsi inspiroivasta kokoushuoneesta.

Hotel Sveitsi sijaitsee Hyvinkäällä, vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Hotelli on ollut paikallaan jo vuosikymmeniä ja viime vuonna sitä on remontoitu paljon. Hotelli on viihtyisä, hyvällä maulla sisustettu ja kätkee sisäänsä monia kauniita väriyhdistelmiä, sekä yksityiskohtia. Henkilökunta on ystävällistä, hyväntuulista, asiantuntevaa ja rentoa. Hotel Sveitsi sopii monenlaiselle lomailijalle ja asiakaskunta koostuikin kaikenikäisistä vierailijoista. Kokemukseni perusteella Hotel Sveitsi sopii lapsiperheille ja parasta on, kun matkaan voi pakata koko perheen (koiraa unohtamatta) ja viettää oikein kunnon aktiiviloman. Hotel Sveitsin välittömässä läheisyydessä ja itse hotellissakin on niin paljon tekemistä, että tuskin edes yksi viikonloppu riittää kaiken näkemiseen ja kokemiseen. Voi testata paineensietokykyä sekä tiimihenkeä pakohuonepelissä, villiintyä SuperParkissa, nauttia elokuvaelämyksestä, pulahtaa maauimalaan, nostella painoja kattavalla kuntosalilla, leikkiä oman elämänsä Tarzania köysiradalla, tutustua hevosiin Hyvinkään ratsastuskoululla ja ainakin talvella käydä laskettelemassa Sveitsin hiihtokeskuksessa. Hotel Sveitsissä pakettiin kuuluu aina käynti uimalassa, sekä Fit Park Sveitsi -kuntosalilla.

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia käpy ja kynttilä

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia katon yksityiskohta

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia illallinen alku ravintola

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia aamiainen

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia illallinen alku ravintola hauskaa ystävien kesken

Kuten jo todettu, Hotel Sveitsi on oikea aktiivilomailijan unelmakohde ja me pääsimmekin testaamaan vierailullamme useaa eri aktiviteettia. Edellisestä laskettelustani on vierähtänyt muutama tovi - tarkemmin ajateltuna ehkä jotain 20 (tai enemmänkin) vuotta. Olen aikoinaan kyllä lasketellut aina ihan pienestä nappulasta jonnekin 15:teen ikävuoteen asti, kunnes sen ajan teineille hyvin tyypilliseen tapaan sukset vaihtuivat minullakin lumilautaan. Lumilaudalla olen laskenut aina viime viikonloppuun asti, mutta toki lasten syntymän jälkeen rinteessä on tullut oltua todella harvakseltaan. Yllättävän hyvin sitä kuitenkin löysi taas itsestään sen sisäisen laskettelijan, ja vaikka meno olikin vähän kankeahkoa, onnistuimme Anniinan kanssa laskemaan Sveitsin rinteitä useammankin kerran. Anniina kun on tuollainen vloggaaja, niin totta kai reissustamme löytyy myös videomateriaalia. Käy ottamassa Anniinan tubekanava seurantaan!

Nyt kannattaakin ottaa seuraavaksi lomakohteeksi Hotel Sveitsi, sillä alennuskoodilla PERHEBLOGIT saat 25% alennusta päivän joustavasta majoitushinnasta. Etu on voimassa majoitusvarauksiin 30.6.2018 loppuun asti saatavuuden mukaan ja kun varaukset tehdään 30.4.2018 mennessä. Ja jos vielä vinkin saa antaa, niin Perheblogien facebookissa, sekä instagramissa on Hotel Sveitsi aiheiset kilpailut käynnissä tämän viikon loppuun asti :) Äkkiä osallistumaan!

Kiitos myös teille, mahtavat kanssabloggaajani: Norudemu, Ihan vaan tavismutsi, Äiti on vähän väsynyt, Lapsiparkki, Tossavaisen toinen sukka, Isifitness, Anniina Jalkanen, Rakastu arkeen, Marialla

// Yhteistyössä Perheblogit.fi ja Hotel Sveitsi //

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia perheblogit bloggaajat

hotel sveitsi alekoodi kokemuksia sveitsin hiihtokeskus kirjoittaja laskettelemassa

2 kommenttia:

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!