sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Äiti ei sitten pelästy.

Meidän pojat ovat aina olleet aikamoisia menijöitä. Vauhtia ja vaaratilanteita löytyy lähes jokaisesta päivästä, joten on ehkä suoranainen ihme ettemme ole päivystyksen vakioasiakkaita. Emme oikeastaan ole asiakkaita ollenkaan, sillä emme kaikesta vauhdista huolimatta ole joutuneet kertaakaan lähtemään lääkäriin yllättäen. Varsinkin O on kova menijä laskettelurinteissä ja vaikka vauhtia pojalla piisaa, hän ei ole pahasti kaatunut. Nytkään ei ollut pahasta tilanteesta kyse, mutta ehtihän sitä äidillä käydä sydän kurkussa, kun isä ja poika tulivat rinteestä kotiin ja isä ensimmäisenä sanoi, ettei äiti saa sitten pelästyä. Myönnän - ensimmäinen mielikuva päässäni oli tuosta lähes seitsemän vuotiaasta jalka kipsattuna. Kuitenkin tajusin saman tien, että olisin varmasti saanut puhelun jo asiasta, jos näin vakavasti olisi käynyt.

laskettelija kotirinteessä

Poika oli laskenut liian lujaa hyppyriin, laskeutunut vielä ihan hyvinkin, mutta tainnut pelästyä hurjaa ilmalentoaan ja menettänyt suksien hallinnan sekä tasapainon. Siitä sitten mentiin kuulemmas suoraan naama edellä kovaan rinteeseen. O:n toinen puoli kasvoista on aika hurjan näköinen, mutta onneksi se on pääasiassa vain pintanaarmua - sellaista asfaltti-ihottuman tapaista. Silmänympärys otti kuitenkin hieman enemmän iskua ja luomet ovat aika turvoksissa, mutta muutaman päivän päästä tämäkin taitaa olla vain muisto eletystä elämästä. Kipeä naama ei kuulemma ole ja heti seuraavana päivänä poika laski suksilla jo mökin pihasta järven suuntaan puita väistellen, kun vanhemmat olivat sitä mieltä, että pidetään nyt yksi välipäivä rinteistä.

Jos pienen toiveen saisin esittää: "joko nyt se itsesuojeluvaisto hieman heräisi?"

2 kommenttia:

  1. Huh huh kyllä sitä pelästyy. On sisukas ja uskalias poika.....uudestaan vaan suksien päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähemmästäkin :) Täytyy varmaan olla tyytyväinen, että poika on yrittävää sorttia, eikä loppujen lopuksi pienestä hätkähdä.

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!