sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Tällä kertaa enemmän äidille, kuin lapsille.

me&i ss18 naisten vaatteet striped wide pants striped boatneck tee cropped pants striped ruffled sleeves top

Nämä neljä kiinnitti huomioni eniten heti keskiviikkoaamuna, kun selasin me&i:n uutta mallistoa. Ihania värejä, raitoja ja mukavannäköisiä vaatteita. Raitahousut (striped wide pants) näyttivät ryhdikkäiltä ja sellaisilta mukavilta päällä, mutta ensimmäinen ajatus kuitenkin oli, sopiiko leveälahkeiset housut minun lyhyeen varteeni. Punavalkoraidallinen paita (striped ruffled sleeves top) oli vähän villi kortti. Se näytti kivalta isoine hihoineen ja olin varma, että tämä on yksi niistä paidoista mitä voin vain ihailla muiden päällä. Vaaleansiniraidallinen striped boatneck tee tuntui luonnolliselta valinnalta, sillä minulla on useita me&i:n boatneck toppeja. venepääntie on kiva lyhytkaulaiselle ja paidan toispuoleinen rypytys silottaa vatsanseutua. Tiesin viime kaudelta ettei cropped pantsit sovi minulle, mutta silti valitsin ne tähän. Josko vaikka värimuutos olisi tehnyt tarvittavan trikin.

Ei ollut tehnyt. Cropped pantsit on tarkoitettu nilkkapituisiksi housuiksi ja koska varteni on edelleen lyhyt, on nämä housut minulle normaalimittaiset. Tämä aiheuttaa sen, että housut ei istu, sillä esim. polven kohta sijaitsee näissä ehkä jossain puolessa välissä säärtäni. Raitahousut oli ihanat! Ihan mielettömän mukavat päällä ja pystyraitahan hoikentaa! ahahhahh.. Heti tuoreeltaanhan noita joudun reilusti lyhentämään, mutta onneksi se on pikkuhomma. Sitten se villikortti - punavalkoraidallinen paita. Sanalla sanoen, ihana! Punavalkoraidallisuus on raikas ja tuo nenääni tuulahduksen lämmintä meri-ilmaa. Ystäväni kanssa ryhdyimme villiksi tästä paidasta ja seilasimme puheissamme jo aavalla merellä. Päällämme oli nämä paidat, jossa on purjeiksikin sopivat hihat. Hetkessä tarinointimme siirtyi jo Titaniciin ja siihen, kuinka olemme ihan katewinslettinä laivan nokassa. No se siitä tarinoinnista. Striped boatneck tee oli ihanan värinen, mutta silti siitä jäi tällä kerralla jotain puuttumaan. Tai sitten se oli nuo hihat, jotka paita on saanut lisäksi toppiin verrattuna. Ihana väri, mutta tämä ei nyt toiminut yhtä hyvin kuin kuvittelin.

Kun näin orvokkipaidan (ja ne housutkin), ajattelin ettei ikinä. Tuon kun vetäisee päällensä niin näyttää varmasti kukkakimpulta! Vaikka kukkakimputkin usein ovatkin kauniita ja ihania ei se kuitenkaan ihan ihmisen päälle istu. Kokeilin sekä paitaa (pansies blouse), että housuja (pansies pants) ja sain huomata olleeni taas kovin ennakkoluuloinen ja rastitin kummatkin tilauslomakkeelta.

Lasten vaatteetkin olivat ihania ja mukava lisä me&i:n mallistossa oli heidän yhteistyönsä Babblarnan kanssa. Bobbo pantsit ei olleetkaan ihan niin haaremit, kuten toivoin, mutta hyvin lähellä niitä. Heijastin pipot oli pakko tilata ja pojat sai kummatkin valita yhdet paidat. Tällä kertaa löysin kuitenkin itselleni niin monta kivaa vaatetta, että oli pakko vähän rajoittaa lastenvaatteiden kanssa. Kauden aikana tulevia lisäyksiä odotellessa voikin miettiä mistä saisi lisätienestiä, jotta näihin kaikkiin ihanuuksiin olisi varaa, hahahahhah!

Mitkä oli sinun suosikkeja uunituoreesta mallistosta?

me&i ss18 bobbo pants

me&i ss18 pants with racoon

me&i ss18 pansies blouse babblarna babba sweatshirt

me&i ss18 bobbo pants babblarna bodysuit

me&i ss18 pants with racoon racoon bodysuit

me&i ss18 roller skates dress

me&i ss18 babba and vovvo skirt

2 kommenttia:

 1. Oih, noi raidalliset housut näyttää tosi hyvältä (mallin päällä :D..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on IHANAT! ja näyttäisi varmasti hyvältä sunkin päällä <3

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!