sunnuntai 31. joulukuuta 2017

12 kiinnostavinta postaustani.

Niin se on taas kerran päästy vuoden viimeiseen päivään. Tämä vuosi on ollut erilainen ja jos sitä yhdellä sanalla pitäisi kuvailla olisi se kiireinen. Elokuusta lähtien aika on mennyt kuin siivillä, enkä pysy tahdissa mukana vaikka kuinka yrittäisin. Koko ajan tuntuu siltä, että olen liikkuvan kärryn kyydissä ja vähän väliä meinaan pudota kyydistä. Toivottavasti huomenna alkava tammikuu tuo ainakin alkuvuoteen rauhallisuutta. Uudelta vuodelta toivon aikaa nauttia elämäni viimeisestä äitiyslomasta, jotta minun ei tarvitse koskaan tulevaisuudessa miettiä sitä, mihin kolmannen lapsemme vauvavuosi hävisi.

Blogimaailmassa yksi hyvin käytetty tapa vetää yhteen kulunut vuosi on niputtaa yhteen kiinnostavimmat jutut. Olkaa hyvä, näitä kahtatoista olette lukeneet vuodelta 2017 eniten:

lukijoiden suosikki 12 suosituinta postausta julkaisua kirjoitusta blogi kiinnostavinta

Sinustako me&i myyjä?  //  Ystävät koolle, nyt ihastellaan taas vaatteita - me&i AW2017  //  Lapsimessut 2017 - perjantain tunnelmat  //  40 ideaa joulukalenterin täytteeksi  //  Sterilisaatio sektion yhteydessä  //  Kerrottiin lapsille perheenlisäyksestä  //  Vauvalle ommeltu hattu  //  Rv 38+3 - Onnea teille on syntynyt tyttö  //  Miten tukea itsekriittistä lasta? Katso 6 vinkkiä  //  Hyvä äiti synnyttää alateitse ja imettää ainakin vuoden  //  Ompeluhommia vauvaa varten  //  Pikkuveli vai pikkusisko

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista! Synnytys ja vauvajutut ovat selkeästi kiinnostaneet lukijoita paljon <3

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!