perjantai 27. lokakuuta 2017

Ruokaa suoraan kotiovelle.

Kaupassa käynti on ollut minulle jo pitkään sellainen välttämätön paha. Jostain syystä tuntuu, että ruokakaupassa käynti on joka viikko yhtä vastenmielistä ja suuren kynnyksen takana. Ihan kuin sinne lähteminen olisi verrattavissa vähintään vuorelle kiipeämiseen. Ainakin vuoden päivät olen vannonut, että ensi viikolla kokeilen tilata ruokakauppatavarat suoraan kotiin ja ainakin yhtä kauan se on jäänyt aikomisen asteelle. Jostain syystä viikot menee niin hirvittävällä vauhdilla, että olen aina ollut myöhässä tilaukseni jätön  kanssa. Tilaus kun pitäisi jättää toimitusta edeltävänä päivänä ja usein herään asiaan vasta sinä aamuna, kun kaupassa käyntiä ei voi enää siirtää huomiselle.

Muutama viikko sitten päätin, että nyt ihan oikeasti päästän itseni helpommalla ja teen tilauksen. Toimijoitahan on useita, mutta oikeastaan testiin valikoitui K-Citymarket ihan vain siksi, että olen tottunut käyttämään Keskon kauppoja ja valikoima on siten tuttua (esim. Pirkka ja K-Menu). Ostoslistan teko tuntui jotenkin todella raskaalta, varsinkin kun kävin valikoimaa läpi aina vasta iltaisin joskus yhdeksän aikaan, mutta koitin muistuttaa itseäni, että seuraavalla kerralla homma on jo paljon helpompi, kun voin vain ottaa vanhan listan esiin ja muokata sitä.

kcm kcitymarket kotiinkuljetus pahvilaatikko

Tein tilauksen viime viikon torstaina, valitsin toimitusajankohdaksi perjantai-illan (17-21) ja painoin tilaa. Jäin jännityksellä odottamaan toimitusta. Perjantaina sain tekstiviestin, jossa kerrottiin toimitukseni tulevan klo 17-19 välillä, ja n. 15 minuuttia ennen toimitusta sain viestin: "tilauksesi on pian perillä". Kuljettaja kantoi kolme pahvilaatikollista ja yhden muovikassin eteiseemme ja minä maksoin ostokset kortilla. Nostin laatikot keittiöön, purin ne ja järjestin tavarat kaappeihin. Aivan törkeän helppoa! Ja mikä parasta, minun ei tarvinnut lähteä kauppaan :D Tykästyin niin, että eilen tuli jo toinen kotiinkuljetus meidän ovelle. Luulen, ettei mua enää hevillä saa lähtemään kauppaan asti tekemään ostoksia, ellemme sitten tarvitse jotain spesiaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!