keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Tuttinauhoja silikonihelmistä.

Silikonihelmistä tehdyt tuttinauhat, imetyskorut ja purulelut ovat viime vuosina nousseet äitien keskuudessa hurjaan suosioon. Eikä ihmekään, sillä nämä ovat kauniita kuin korut ja silti mielettömän käytännöllisiä. Helmet ovat elintarvikelaatuista silikonia ja ne eivät sisällä myrkkyjä, kuten BPA:ta, phtalaatteja, kadmiumia, lyijyä tai muita metalleja. Näitä saa vauvojen ja taaperoiden antaa maistella hyvällä omallatunnolla! Käsityöharrastajat ovat löytäneet näiden teosta markkinaraon ja tekevät näitä lähes liukuhihnaduunina - nämä nimittäin tuntuu myyvän kuin häkä! Ja kun minussakin on tuota käsityöläisen vikaa, niin enhän voinut tällaisia ostaa valmiina, vaan pitihän ne tehdä itse. Klikkasin itseni Nappikauppa Punahilkkaan ja täytin ostoskorini erilaisilla silikonihelmillä sekä muilla tarvikkeilla mitä tuttinauhoihin tarvitaan ja jäin odottamaan. Toimitus oli todella nopeaa ja kahdessa päivässä tarvikkeet olivat postilaatikossani.

Pujottelin helmet ja googlettelin solmuvaihtoehtoja. Palomar -solmua tuntui useampikin käyttäneen, joten siihen minäkin päädyin. Kaksi nauhaa tehneenä voin todeta, että koukussa olen :) Voisin tehdä ainakin sata näitä lisää, mutta eipä taida nämä lähipiirin vauvat tarvita niin montaa. A ei oikein vieläkään ole oppinut tutin syömisen jaloa taitoa, joten mietinnässä on vielä teenkö hänelle ollenkaan omaa nauhaa. Nämä nauhat annoin lahjaksi veljieni pojille.

tuttinauha silikonihelmi kirjainhelmet

tuttinauha silikonihelmi kirjainhelmet

tuttinauha silikonihelmi kirjainhelmet

tuttinauha silikonihelmi kirjainhelmet

2 kommenttia:

  1. Nättejä tuttinauhoja kuin korut. Kiva toi missä on nimi.
    Muutenkin kätevä toi kun saa johonkin kiinni, eikä tutti ole aina lattialla, kun vauveli sen pulauttaa suustansa pois.

    VastaaPoista
  2. Hienot! :D Minusta nämä silikonikorut ovat tosi kivat - itsekin käytän usein yhtä silikonikorua töissä vaikka en nyt varsinaisesti enää minkään pienen vauvan äiti olekaan. Hihii..

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!