tiistai 27. kesäkuuta 2017

Meidän juhannus.

Meidän juhannus oli tänäkin vuonna kaupunkijuhannus. Meillä kun on tuo mökki niin turhan kaukana tällaiseen viikonloppulomailuun, niin tulee vietettyä näitä kaupunkijuhannuksia. Onhan sitä monesti käynyt mielessä ystäväperheiden kanssa, että vuokrattaisiin mökki jostain tästä lähempää, mutta ainakaan vielä koskaan ei olla sitä ideaa saatu toteutukseen asti. Ehkä vielä joskus.

Meidän juhannus oli lähes kuin mikä tahansa pidempi vapaa viikonloppu. Perjantaina ystäväperhe oli meillä syömässä ja lauantaina olimme vanhemmillani syömässä. Muuten leikimme hiekkalaatikolla, ajoimme polkupyörillä, teimme pihahommia, keinuimme, nautimme auringosta sekä surkuttelimme pilviä ja kylmää säätä. Nukuimme, pesimme pyykkiä, siivosimme, kävimme kaupassa, nautimme ja vain olimme.

monster auto hiekkalaatikko juhannus 2017 kaupunki

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva! Ihailin sitä jo instagramissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytiin muutamasanainen keskustelu siitä saako sisälelua tuoda hiekkalaatikolle ;) Sanoin, että siitä vaan, mutta sisälle se ei sitten enää mene. Vielä ainakaan ei ole tarvinnut tapella asiasta ja auto on löytänyt paikkansa ulkolelulaatikosta.

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!