sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Star Warsia tytölle: mekko lahjaksi kolmevuotiaalle.

Muistatte varmaan sen puolentoista kuukauden takaisen kevättakin Star Wars vuorella? Sitä tehdessä mies tokaisi, että meidän yhteinen ystävä olisi varmasti mielissään jos hänen tyttärellään olisi mekko Star Wars kankaasta - ystävä kun on aikamoinen Star Wars fani. Hetken aikaa raksutti ja totesin, että tuolla tyttärellähän on ihan kohta synttärit, joten lahjotaan tyttö itse tehdyllä mekolla :) Ihan kokonaiseen mekkoon ei kangas enää riittänyt, mutta onneksi omista kätköistäni löytyi Star Warsin sekaan hyvin sopivaa Kuosiverstaan Aaltoa.

Mekon kaava on jo lähes luottokaavaksi tituleerattu OB 4/2015 Busy Forest, sillä samalla kaavalla olen tehnyt jo sekä yksivuotiaalle että kaksivuotiaallekin tytölle lahjamekot. Tämän mekon tein koossa 110 ja nyt jätin taskun kokonaan pois. Muuten noudatin hyvin orjallisesti valmista ohjetta ja kaavaa.

ob 04/2015 ottobre busy forest star wars trikoo kuosiverstas aalto mekko tunika 110

ob 04/2015 ottobre busy forest star wars trikoo kuosiverstas aalto mekko tunika 110

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Parasta oli taas se kun saaja (ja vanhemmat) tykkäsivät :D

   Poista
 2. Tosi kiva mekko! Ja hurjan hieno taito..!
  hhtp://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä tuntuu aina välillä valmistuvan vähän niinkuin liukuhihnalta. Pahasti vaan normiarki ja varsinkin työelämä sotkee tätä harrastamisen aikataulua, eikä jokaiseen toteutukseen vaan ole aikaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, joku voisi sanoa enemmän poikakuosiksi, mutta minusta toimii erittäin hyvin myös tytölle.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!