tiistai 25. huhtikuuta 2017

Lapsimessut 2017: sunnuntaina lasten kanssa.

paloauto lapsimessut 2017

piipoo lego lapsimessut 2017

muumitalo muumimaailma lapsimessut 2017

muumitalo muumimaailma lapsimessut 2017

satuhahmokulkue lapsimessut 2017

satuhahmokulkue lapsimessut 2017

satuhahmokulkue lapsimessut 2017

tivoli alfred lapsimessut 2017

Yllä olevat oli meidän lasten mielestä ne kaikista parhaimmat jutut Lapsimessuilla. Metrilakut oli se ihan ensimmäinen kiinnostuksen kohde, mutta unohdin napata niistä kuvan. Lupasin pojille, että saavat valita kumpikin yhden lakun heti syötäväksi. O otti mintun ja D valitsi sateenkaaren. Paloautoon pääsi sisälle ja sieltä sai laskea liukumäkeä pitkin ulos. Niin hauskaa, että sitä piti kokeilla useammastikin. Legot oli varmaan ainoa mihin pojat oikeasti halusivat ja sieltä niitä ei helpolla saanut pois. Pikkupaketit olin`pojille luvannut ja voitte vain kuvitella kuinka kauan valitsemisessa meni, vaikkei paketteja mitenkään hurjan montaa erilaista ollut.

Legojen jälkeen ajauduimme Muumien talolle. Pojat kävivät mielellään pyörähtämässä minikokoisessa muumitalossa, mutta olivat hieman pettyneitä etteivät nähneet koko messuilla itse muumeja. Satuhahmokulkue osuttiin lähinnä vahingossa näkemään ja se oli pojille yksi messujen kohokohdista. O jopa intoutui niin paljon, että juoksi halaamaan jääkarhua ;)

Viimeisenä vielä pojat halusivat Tivoli Alfredin karuselliin. Tässä vaiheessa yritin ehdottaa pojille, että josko katsottaisiin vielä muutamia juttuja, mistä äiti on kiinnostunut, mutta eihän ne suuresti innostunut ajatuksesta. Nopeasti käveltiin vielä Blaan osaston läpi ja vilkastiin silverjunglet. Kelan osastolla olisin halunnut katsoa tarkemmin läpi uuden äitiyspakkauksen, mutta pojat olivat sitä mieltä, että nyt riitti nämä messut.

Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!