lauantai 22. huhtikuuta 2017

Lapsimessut 2017: perjantain tunnelmat.

Eilen olin katsastamassa Lapsimessut yksin. Ihan jokaista kolkkaa en vielä kiertänyt, mutta huomasin, että veri veti kyllä eniten lastenvaatteiden luo. Gugguulla oli taas tuhottomasti porukkaa ja tällä kertaa olivat rajanneet osastonsa nauhalla ja ulosmenojen kohdalla seisoivat vartijat. Metsola, Vimma ja Papukin tuli tutkittua. Blaan osasto oli mielestäni liian pieni tai sitten tavaraa heillä oli liikaa, koska kulkeminen oli oikeastaan mahdotonta rekkien välissä. POMPdeLUX ei jotenkaan saanut minua houkuteltua tutkimaan laareja, vaikka useastikin kävelin siitä ohi. Kankaita hypistelin ainakin Paapiilla, Metsolalla, Ikasyrillä, Käpysellä ja Roo Clothingilla, mutta tällä kertaa en antanut itselleni lupaa lisätä kangasvarastojani, vaikka tarjoukset olivatkin hyviä.

Tuskin tulee yllätyksenä, että me&i osasto oli yksi niistä, jossa tiesin viihtyväni ja odotin innolla mitä kaikkea he ovat tuoneet messuille. Vaatteita oli tarjolla pienestä suureen ja kaikki oli kympillä! Osasin kuitenkin hillitä itseni ja ostin vain muutaman vaatteen - per lapsi, mukaanlukien tuon vielä syntymättömän ;)

Oletko muuten koskaan ajatellut ryhtyväsi me&i -edustajaksi? Nyt olisi tosi hyvä hetki ryhtyä siihen hommaan ja minäkin melkein jo meinasin. Nyt jos otat haasteen vastaan ja lähdet myyjäksi saat messutarjouksena koko kevätmalliston loppukaudeksi käyttöösi ilmaiseksi! Jos tietäisin, että pystyisin hoitamaan helposti tämän kaiken perusarjen ja työn lisäksi vielä yhden "sivuduunin" tulisi minusta varmasti me&i-myyjä. Kannattaa muuten käydä juttelemassa Lapsimessuilla me&i:n osastolla ihanien myyjien kanssa. Heillä on siellä rekrytointipiste, josta saat lisätietoa myyjäksi ryhtymisestä ;)

lapsimessut 2017 messukeskus

lapsimessut 2017 messukeskus meandi me&i miikkari

lapsimessut 2017 messukeskus meandi me&i miikkari

lapsimessut 2017 messukeskus meandi me&i miikkari

lapsimessut 2017 messukeskus meandi me&i miikkari

Liberon vaippvavarikko oli minusta aika metka ja melkein yksinäni hihittelin vierekkäisille vaipanvaihtokopeille. Vaippavarikolla, jos jossain oli meininki liukuhihnaduunia ja mitä lähemmäs varikkoa meni sitä tarkemmin nenässä tiesi, että nyt ollaan sen itsensä äärellä. Libero oli tuonut vaippavarikon viereen myöskin tilan imettämiselle ja sieltä löytyi myös mikro. Pelkkää plussaa! Tilasin jo jokin aika sitten Oot niin ihanan -vauvakirja ja nyt heiltä oli pakko käydä ostamassa lisäsivupaketti tähän kirjaan.

Lastenrattaita varten oli messuhallissa rajattu alue, jos kärryjä ei halunnutkaan työnnellä koko aikaa mukanaan. Alue taisi olla vielä maksuton ja vartioitu, joten todella hyvää palvelua!

Sunnuntaina uudestaan ja silloin messuilen lasten kanssa!

¨libero vaippavarikko

lapsimessut 2017 messukeskus oot niin ihana se erilainen vauvakirja

lapsimessut 2017 messukeskus oot niin ihana se erilainen vauvakirja

lapsimessut 2017 messukeskus

lapsimessut 2017 messukeskus vimma

8 kommenttia:

 1. Missä päin messualuetta toi Oot niin ihanan ständi oli? Ite en nimittäin löytänyt, pitää huomenna kattoa uudestaan... Jos on jotain "reittiohjeita" siis niin olisin kiitollinen :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Oot niin ihana on Miniones.fi:n osastolla (6n68) ihan Vekaralavan vieressä. Tästä kartasta näkee aika hyvin tarkemman sijainnin https://objects.fi-1.nebulacloud.fi/messukeskus/wp-content/uploads/sites/314/2016/05/5821/Sieppaa.jpg :D

   Poista
 2. Hei harmi ettei törmätty - mutta voidaan varmaan törmätä muutenkin! ;) Messuilla oli kyllä todella paljon kivaa näkemistä. Tänään oli paljon enemmän väkeä liikkeellä kuin perjantaina! Luulisi että huomenna on vähän hiljaisempaa taas.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai voidaan törmätä muutenkin ;) Sunnuntainakin oli kyllä porukkaa, mutta selvästi ihmiset tulivat sinne vasta puolen päivän aikaan, jolloin me olimme lähdössä jo pois :D

   Poista
 3. Kiva lukea ja nähdä muiden kuulumisia. En oo koskaan käyny noilla lapsimessuilla, olis kyllä kiva käydä näiden perusteella . :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten sinäkin mukaan? Lapsimessuilla on niin paljon kaikkea kivaa nähtävää ja tekemistä!

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!