perjantai 24. maaliskuuta 2017

Pikkuveli vai pikkusisko?

Jo viikon verran me ollaan se tiedetty - saako meidän pojat pikkuveljen vai pikkusiskon. Jokunen viikko takaperin kirjoitin erilaisista uskomuksista ja testeistä millä voisi ehkä ennustaa odotettavan vauvan sukupuolta ja taisin tulla siihen lopputulokseen, että testien ja uskomusten perusteella odottaisin tyttöä. Kiinalaisen syntymäkalenterin unohdin kokonaan ottaa huomioon tuota postausta kirjoittaessani ja ajattelinkin nyt kertoa mitä se on minun kohdallani ennustanut. Useammat kai lukee syntymäkalenteria länsimaisen ikänsä perusteella, mutta joistain lähteistä olen ymmärtänyt, että länsimainen ikä pitäisi ensin korjata vastaamaan kiinalaisten kuukalenterin ikää ja sitten vasta tulkita kalenteria. Tosin, jos ymmärsin laskutoimituksen oikein on ihan sama korjaanko ikäni vai en, koska kummassakin tapauksessa tulos on minulla sama ja kolmen suora olisi tyttö, tyttö, poika.

tyttö vai poika sikiö ultrakuva ultraääni rakenneultra rv20

Rakenneultrassa oli kaikki hyvin. Sikiö oli laskelmien mukaan muutaman päivän pienempi kuin mitä laskettu aika sanoi, mutta LA:ta (29.7.) ei lähdetty muuttamaan. Aivot oli oikeannäköiset, huulihalkiota ei näkynyt, vatsanpeitteet oli umpeutuneet ja sydämestä löytyi tarvittavat eikä mitään ylimääräistä. Nilkat näytti normaalilta ja varpaita ja sormia päästiin laskemaan. Vasta muutamaa päivää ennen ultraa aloin tuntea yksittäisiä hentoja liikkeitä ja kerroinkin ultrassa, että epäilen istukan olevan edessä ja vaimentavan liikkeiden tuntemista. Olinpahan kuitenkin täysin väärässä, sillä istukka onkin takaseinässä ja sen tarkka sijainti varmistettiin vielä tulevaa sektiota varten.

Vaikkakin tietysti ultrassa tärkeintä oli kuulla rakenteista ja vasta toisiksi tärkeintä sukupuolesta, mentiin tällä kertaa päinvastaisessa järjestyksessä ja sukupuoli selvitettiin ensin. Tai noh.. ei se suurta selvittelyä tarvinnut, kun ensimmäinen kuva ruudulla oli jo jalkovälistä. Ultraaja kysyi saako kertoa heti sukupuolen ja tottahan toki se meille sopi. Ruutua tuijottaessani kävi mielessäni heti oma tulkinta näkemästäni - edellisen kerran kun olen rakenneultrassa tuijottanut tuota kuvaa oli silloin jalkovälissä selvästi enemmän täytettä ;) Ja kyllä, pojat saavat pikkusiskon!

14 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! Pinkkiä ja rusetteja ja röyhelöitä siis tulossa teillekin! (Halusit tai et, 3-5-vuotiaana lapsi hakuaa kyllä itse) :D

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea tulevasta pikkisiskosta! 😊 ❤

  VastaaPoista
 3. Onnea tyttölupailusta ja hyvin menneestä ultrasta. :) <3
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi oi ihanaa. Kyllä tää nykyaika on hienoa, kun jo voi ilmoittaa kumpiko vauva sieltä tulee. Ei muuta kuin vaaleanpunaista vain katsomaan, jopa vois harkita kesämekon ostoa :) !!! onnea vielä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ainakin saa käytettyä niitä enemmän "tyttökankaitakin" kaapista :D Kiitos!!

   Poista
 5. Kuinka ihanaa, että kaikki ultrassa hyvin ja paljon onnea tyttölupauksesta.♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ensimmäistä kertaa vähän sekaisin fiiliksin menin ultraan. En varsinaisesti pelännyt mitään, mutta kuten sanotaan - tieto lisää tuskaa ja kolmannella kerralla sitä ei enää osaa uskoa suoraan siihen, että tottakai kaikki on hyvin :) Ja toki liikkeiden tuntemattomuus oli pienenä kysymysmerkkinä päässäni vaikka tiesin sen olevan ihan normaalia, ettei niitä välttämättä vielä tunne. Mutta nyt tuntuu kyllä :D

   Poista
 6. Oi, pieni prinsessa♥ Onnea!

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!