perjantai 10. maaliskuuta 2017

Kun pikkuveljestä tulee myös isoveli.

Kun löysin Nappinjan verkkokaupasta ihania raporttikankaita tiesin heti, että minun tulee ostaa yksi isoveliaiheinen pala kangasta. Siitä oli sitten pakko saada tehdä meidän nuoremmalle lapselle paita, koska tuleehan hänestä nyt isoveli.

Kaava on jälleen kerran jo aiemmin hyväksitodettu OB:n kaava lehdestä 3/2013. Tein paidan koossa 116 vaikkakin poika on vasta 3,5-vuotias ja käyttää muuten pääasiassa kokoa 104. Leveyttä saa olla meidän D:llä hyvästi ja korkeudesta otin vähän pois leikkausvaiheessa.

Huomaatteko muuten uudet käsityömerkkini? Tilasin SoMinelta muutamaa erilaista merkkiä ja tuo paidan sivusaumassa oleva on toinen niistä. Lapun toisella puolella on teksti HannaK ;)

nappinja bigbro isoveli-raportti pala kangasta trikoo paita ottobre

nappinja bigbro isoveli-raportti pala kangasta trikoo paita ottobre traktorit

nappinja bigbro isoveli-raportti pala kangasta trikoo paita ottobre

kommammaa käsityömerkki somine uniikki trikoo paita ottobre

6 kommenttia:

 1. Kaunis ja juuri sopiva teksti pojalle josta tulee isoveli.
  Kiva merkki nimestäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin se oli niin sopiva ettei sitä voinut jättää ostamatta.

   Poista
 2. Ihana paita! :D Meinaatko ommella vauvalle myös paljon vaatteita vai onko teillä suurin osa vaatteista vielä tallessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ajatus ainakin on ommella, mutta katsotaan kuinka käy ;) Vauvan vaatteita ei ole juurikaan tallessa kun olen aika tehokkaasti hävittänyt kaikki alle 80cm vaatteet. Ja kunhan nyt tuo sukupuoli selviäisi niin sitten tietäisi kuinka raa'alla kädellä alan käydä kaikkia poikien vanhoja, vielä tallessa olevia vaatteita läpi.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!