sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Haluan väriä poikien talvitakkeihin!

Klikkasin itseni yhteen nettikauppaan ja tarkoitukseni oli katsoa millaisia talvitakkeja löytäisin esikoiselle. Rajasin hakua muutamalla tekijällä ja hain vedenkestävää takkia pojalle koossa 122 ja 128. Alla oleva kuva on otettu suoraan tietokoneeni näytöltä ja näyttää vaihtoehdot näillä argumenteilla. Ymmärränhän minä sen, että helmikuu ei ehkä ole sitä parasta talvitakkien myyntiaikaa ja itse asiassa silloin myydään alella niitä jämiä mitä on kauden alusta lähtien jäänyt varastoon, mutta eihän se nyt ihan oikeasti voi olla niin, että 20:stä takista 15 on oikeasti mustia? Miksi pojille ei ole värejä tarjolla? Maksaako ne värit vaatteissa niin paljon, että niitä tuntuu saavan vain, jos ostaa kalliita merkkejä? Tajuan kyllä sen ettei pojan takissa ole pinkkiä, mutta missä on kaikki muut värit - oranssi, punainen, vihreä, ruskea, sininen, keltainen ja kaikki niiden eri sävyt? Ihan kuin alla olevasta kuvasta puuttuisi kokonaan mielikuvitus.

Mistä poikien äidit ostaa pojilleen ulkovaatteita, jos haluaa että niissä olisi väriäkin?

Ps. myönnän tämän olleen vain yksi otanta, joten ei voida yleistää, mutta ärystystä sekä huvittuneisuuttakin tämä aiheutti. 

6 kommenttia:

 1. Oho! Ehkä tämä johtuu siitä, että ne mustat ovat jääneet myymättä ja ovat siksi halvennuksessa nyt :D..?? Minä ostan paljon vaatteita babyshop.com:sta siellä ainakin minirodinin takit ovat kaikkea muuta kuin tylsiä. Tänä vuonna ostimme esikoiselle sellaisen sinapinkeltaisen takin Reimalta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi kyllä omassakin mielessä se, että ehkä nämä on vaan ne mitkä on jääneet myymättä ;) babyshop.com onkin vähän tuntemattomampi mulle, joten menempä tutkimaan sitä. Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Apua mikä näky! :D mä luulen, että värit on posautettu yleisesti huitsinnevadaan, kun ei tytöilläkään näy juurikaan vihreää, oranssia, keltaista ja muita "epätyttövärejä". Mä ostin Reimalta esikoiselle ens talvea varten vihreän haalarin ja nyt kevääksi löytyi rusehtavankeltainen takki - hihkuin koneella riemusta, kun sain klikattua ne alennusmyynnistä ostoskoriin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans katoin nyt Reiman valikoimaa ja nuoremmalle löysinkin sieltä kivan takin, mutta tuo vanhempi on vielä vailla takkia. Onhan sillä sellainen mikä vielä tämän talven viimeiset hetket menee, mutta yritän tässä tietysti saada jo ensi talvea varastoon ;)

   Poista
 3. Täysin samaa mieltä! Mulla on poikkeuksellisen pitkä 8-vuotias poika ja värivalikoima on usein kaikissa vaatteissa kauniisti sanottuna ankea. Mutta Reimalla on tosiaan värejä isoillekin.
  Mä otan ihan haasteena pukea tuon lähes 150-senttisenkin kauniisti (mutta niin, että poika suostuu myös niihin kauniisiin vaatteisiin pukeutumaan), mutta sitä ei tehdä kyllä helpoksi tarjonnan osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mä odotan lähes kauhulla sitä kun nuo kasvavat ja sitten tosiaan ei ole enää muuta väriä tarjolla kuin mustaa ja sinistä ja kummankin värin eri sävyjä.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!