maanantai 23. tammikuuta 2017

Valokuvauskurssilla.

Yksi viime vuoden TO DO -listan asioista omalla kohdallani oli mennä valokuvauskurssille. Olen  jo monta vuotta halunnut päästä kurssille oppimaan vielä lisää ja kuulemaan joltain oikeasti ammattilaiselta vinkkejä kuvaamiseen. Useasti homma on tainnut tyssätä omalla kohdallani siihen, etten ole löytänyt sellaista kurssia, jota joku tuttu olisi voinut suositella tai sitten ihan omaan saamattomuuteen.

valokuvauskurssi omena veteen pisarat pysähtynyt liike käsivaralta ilman jalustaa

valokuvauskurssi omena veteen pisarat pysähtynyt liike jalusta

valokuvauskurssi omena veteen pisarat pysähtynyt liike jalusta

Ystäväni suositteli yhtä valokuvauskurssia viime keväänä ja tämä sai minut vihdoin vakuuttumaan. Otin kurssin järjestäjään yhteyttä ja kerroin hieman kamerastani, objektiiveistani ja tavastani kuvata, sekä kysyin näkisikö hän järkeväksi minun mennä edelleen kuitenkin alkeiskurssille vai uskoisiko hän minun omaavan jo sen verran tietoa ja taitoa, että pärjäisin jatkokurssilla.

Minulle suositeltiin ehdottomasti jatkokurssia ja syksyn kurssille ilmoitinkin itseni. Harmikseni kurssia ei kuitenkaan järjestetty, koska minimiosallistuja määrä ei tullut täyteen. Jäin siis odottamaan tammikuuta, jolloin uusi kurssi järjestettäisiin. Nyt osallistujia oli tarpeeksi ja kymmenen kerran kurssista kaksi opetuskertaa on jo takana. Viime viikolla aiheena oli liike sekä sen pysäyttäminen ja tänään on luvassa yksi itseäni kiinnostavimmista aiheista: makrokuvaus.

7 kommenttia:

 1. Oletko ottanut nuo kuvat ompusta ? tosi upeita, ihana katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä ne on minun ottamiani. Nämä oli juurikin niitä liikkeenpysäytyskuvia, kun tarkoituksena oli saada putoava omena kuvaan tarkaksi.

   Poista
 2. Hei jee!! Minulla jäi itselläni niin mukavat fiilikset omasta valokuvauskurssista viime vuonna! Kenen järjestämällä kurssilla käyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa olla sama järjestäjä kuin millä itsekin kävit :) Allun valokuvauskurssi.fi ;)

   Poista
  2. Jee! Kiva - Hän on hyvä opettaja ja sen kursseilla on hyvä meininki! :)

   Poista
 3. Hienoja kuvia! Minä kävin viime syksynä peruskurssin. Tammikuussa en ehtinyt jaksanut lähteä jatkokurssille. Toivottavasti ensi syksynä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kotona tuntuu, että jämähtää niihin samoihin kaavoihin kuvaamaan eikä saa kehitettyä itseään tiettyä pistettä pidemmälle. Jos vaan aikataulut antaa myöden ja jaksaa niin voin vaan suositella jatkokurssin käymistä.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!