keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Muistellaan vielä kerran vuotta 2016.

Kaksi kuvaa jokaiselle viime vuoden kuukaudelle. 24 kuvaa - 24 luetuinta kirjoitusta viime vuodelta.

kommammaa vuosi 2016 blogivuosi kollaasi

Kollaasia katsomalla voin ensimmäisenä todeta, että käsillä on taas tullut tehtyä. Lähes jokatoisessa kuvassa on joku DIY-projekti. Tein takkeja, tossuja, hupparin, lappuleluja ja mekkoja. Sen lisäksi mies sai hääpäivälahjaksi vähän tuunatut bokserit ja sisko synttärilahjaksi säärystimet. Yksi vetoketjulelukin valmistui ja Jujunan kanssa yhteistyössä tuli kokeiltua bokserikaavaa. Eikä tässä tietenkään ole edes ne kaikki vuoden sisään mahtuneet käsityöni.

Täysin ymmärrettävää, mutta silti aika oivaltavaa on tajuta, että siihen miksi luettujen postauksien joukkoon on suurin osa käsitöistä löytänyt on syy. Uskon sen syyn olevan yksinkertaisesti se, että lähes jokaisen käsityöpostauksen jaan muutamaankin erilaiseen käsityöaiheiseen ryhmään facebookissa.

400 kirjoitusta tuli täyteen viime keväänä ja sen kunniaksi oli ensimmäinen arvonta. Nyt kirjoituksia on plakkarissa jo yli 600. Kävin useampanakin päivänä Lapsimessuilla ja se oli ensimmäinen tapahtuma missä olin paikalla julkisesti bloggarina. Saippuakuplia puhallettiin, tutista päästiin eroon, vaipoista luovuttiin ja potta kierrettiin kaukaa. Pääsiäisenä käytiin risteilyllä ja kahdet lähipiirin ristiäisetkin mahtui vuoden juhlintaan. Synttäreitä juhlittiin monet kerrat ja kesällä purjehdittiin. Meandin ja NOSHin vaatteita ehdittiin ihastella meillä useammillakin vaatekutsuilla. Vuoden kohokohta oli varmaankin lokakuinen Kanarianreissu.

1 kommentti:

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!