maanantai 21. marraskuuta 2016

Vetoketjulelu - lahja yksivuotiaalle kummitytölle.

Ystäväni uskalsi ajatella ääneen. "Kummityttösi on hulluna vetoketjuihin. Voisko sille tehdä jonkun lelun, missä olisi vetoketjuja?" Luulen, että ystäväni veikkasi heittäneensä vähän turhankin kovan haasteen ilmoille, ja kävihän tämän naisen aivot aika tyhjää, kun yritin keksiä toteutusta. Mutta onneksi facebookissa on yksi aivan mielettömän ihana ryhmä, johon kuulun: Ompeluelämää :) Heitin ryhmäläisille pyynnön. "Ystäväni 1-vuotias lapsi on hulluna vetoketjuihin ja tuli pyyntö vetoketjulelusta. Oma pää lyö tyhjää, joten auttakaa ja antakaa ideoita."

Ideoita tuli aivan mieletön määrä ja eniten päähän jäi yhden naisen ehdotus käärmeestä, jossa raidat olisi vetoketjuja. Tämä idea edellä lähdin lelua toteuttamaan ja ilman sen suurempia suunnitelmia aloin ommella kangaspalojen väliin vetoketjuja. Samalla, kun homma eteni tein suunnitelmia lisää ja lelu sai muodon päässäni. Käärmeeksi tätä ei varmastikaan voi sanoa, mutta eiköhän tämä asiansa aja :D Koristeeksi vielä muutamaan kohtaan pitsiä ja neppejä. Täytteeksi vanua ja siinä se oli - vetoketjulelu. Ikean kangasosastolla on myynnissä sellaisia noin 20cm x 20cm kangaspaloja pakettina. Joskus olen sellaisen ostanut ja niitä paloja käytin tässä lelussa. Samoista paloista olen muuten tehnyt samaiselle pienelle neidille viime keväänä tossut.

ikea kankaat vetoketjulelu tyyny kam nepit pitsi

ikea kankaat vetoketjulelu tyyny kam nepit pitsi

ikea kankaat vetoketjulelu tyyny kam nepit pitsi

ikea kankaat vetoketjulelu tyyny kam nepit pitsi

2 kommenttia:

  1. Hauska siitä tuli! <3 Kiva sparrailla ideoita tuollaisessa ryhmässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 mä taidan nykyään aina facessa ollessani viettää aikaa ko. ryhmässä, kun lähes kaikki mun newsfeedissä olevat julkaisut on peräisin sieltä :D

      Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!