sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Kollaasihaaste: lokakuu - 6 kiinnostavinta juttua.

kollaasi haaste kollaasihaaste lokakuu 2016 kuusi kiinnostavinta juttua potkuauto vaahtera ruska nosh aw2016 kanervat takki diy pipo

Olikohan syynä viikon ulkomaanreissu vai mikä, mutta lokakuussa olen julkaissut vähiten kirjoituksia tänä vuonna. Siksi valitsin kuukausikollaasiini nyt vain kuusi eniten luettua juttuani, kun viimeksi niitä oli 12. Muiden bloggareiden kuukausikollaaseja löydät Pienen Linnun blogista.

Aina tuntuu siltä, ettei ole aikaa ompelulle, mutta niin vaan täytyy huomata, että nytkin kuuden joukosta kaksi on ompeluun liittyviä julkaisuja. Joko sinä olet lukenut nämä kaikki?

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia sinulla täällä blogissa ja muutenkin kiva blogi. Ihanat nuo virkatut bootsit :)

  VastaaPoista
 2. Reissulla on varmasti vaikutusta postausten määrään, mutta ei haittaa, vaikka välillä tahti onkin hitaampi. Kivoja juttuja ja kuvia sinulla täällä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä vähän enemmän ja toisinaan vähemmän. Ja harrastushan tämä vain on - ainakin vielä :D

   Poista
 3. Ei sitä aina ehdi kirjoitella. Lomaa on myös välillä kiva pitää. Luin jälkikäteen ton Ikean vinkin. Joten huomaat, en minäkään ehdi aina kaikkia lukea. Muuten toi takki oli tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikesta on välillä hyvä olla lomalla. Ehkä aivot ja ajatuksetkin saa uutta virtaa uusista tuulista ja elämän monimuotoisuudesta.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!