sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Syksyn värit - sis. arvonnan voittaja!

pihlaja pihjalanmarja syksy ruska

pensasaita ruska syksy

omenapuu omena punainen syksy

vaahtera ruska syksy

vaahtera syksy ruska väriloisto

risteyksessä ruska syksy väriloisto

Puut alkavat olla jo aika paljaita. Yritän koko ajan muistuttaa itseäni siitä, että tämä syksy on ollut tosi ihana ilmojen puolesta. Vesisateessa ei ole mitään vikaa, ja luontohan tarvitsee vettä, mutta se sotku mikä siitä aiheutuu on hermoja raastava. Pojat menivät loman jälkeen päiväkotiin heti elokuun alussa ja ovat nyt olleet siellä sen reilu kaksi kuukautta. Kuravaatteet ei ole kertaakaan tänä aikana tulleet kotiin pestäviksi ja päälläkin ne on niillä olleet varmaan kaksi kertaa. Siinä on aika hyvä hyvänilman mittari!

Katson keittiön ikkunasta ulos, ulkona ei sada, mutta on pilvessä. Seitsemän astetta lämpöä! Alkuperäinen suunnitelmamme oli lähteä tänään Suomenlinnaan, mutta taidamme jättää sen tällä kertaa väliin. Edes vähän olisin aurinkoa toivonut sille reissulle.

Pyysin teitä kertomaan mikä teidän mielestänne on syksyssä parasta ja samalla osallistuitte arvontaan. Arvonta on suoritettu ja arvonnan voittaja on Lotta kommentillaan: "Yhdellä arvalla mukana. Raikas ilma ja kynttilät on parhaita syksyssä :)" Onnea! Laitan sinulle sähköpostia ja ilmoitan sähköpostiosoitteesi palkinnon toimittajalle.

1 kommentti:

  1. Syksy on ollut todella hieno! On ollut poikkeuksellisen paljon hyviä päiviä <3 Tähän pian saapuvaan ympärivuorokautiseen pimeyteen en kuitenkaan koskaan ole valmis. Se on minusta epäreilu. Ei kukaan voi olla parhaimmillaan kokoajan kun ulkona on yö myös päivällä.. hihii.. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!