perjantai 19. elokuuta 2016

Meandi AW16 - julkaisupäivän kutsut.

Vanhasta tavasta on turha poiketa, joten järjestin tälläkin kertaa Meandi -vaatemerkin syksyn malliston julkaisupäivänä kotikutsut. Ystäväni on hullaantunut ko. merkkiin jo aikaa sitten ja sai minutkin hullaannutettua muutamia vuosia sitten. Meandi vei ystäväni jopa niin mennessään, että hän ryhtyi joitakin vuosia sitten meandi-edustajaksi. Hänestä todella voi sanoa, että hän tekee työtä, jota rakastaa! Se näkyy kaikessa mitä hän tekee, kun kyse on me&i:sta. Ja onhan se nyt ihanaa kun myyjänä on tuttu ja turvallinen ystävä <3

meandi me&i miikkari aw2016 syksy

Olen oppinut sen, että osa vaatteista tullaan aina myymään loppuun heti alkukaudesta, joten jos jotain todella haluaa, on se pakko tilata heti. Kuten aina aiemminkin, olin tänäkin syksynä tehnyt jo valmiiksi "ikkunaostoksia" malliston myyntikuvista ja etsinyt niistä ne parhaimmat. Olen kuitenkin jo oppinut sen, että todella usein se mikä näyttää kuvassa ihanalta ei välttämättä ole minun päälläni niin ihana tai se mikä ei kuvassa kiinnitä huomiotani mitenkään, onkin livenä se eniten must have!

meandi me&i aw2016 kuosit lapsille

meandi me&i aw2016 kuosit lapsille

meandi me&i aw2016 kuosit lapsille

Alla oleviin lasten malliston vaatteisiin kiinnitin huomioni kuvia katsellessani. Jotenkin tuntuu, että nyt on viime syksyyn verrattuna enemmän rehellistä väriä. Murretut ja retrovärit ovat ihania, mutta niin on nämä rehelliset kunnon väritkin. Sukkapakettien hinta oli iloiseksi yllätykseksi pudonnut ja jopa kahdessa paketissa oli sukkia enemmän unisex -ajattelulla. Vaarinpaidat on ihania ja omaa silmääni miellytti talopaita. Tarjosin pojille kummallekin mahdollisuuden valita, kumman haluavat. Roadworks henley tee (4) vai house henley tee (3). Jipii!!!! kummatkin valitsivat talopaidat, äitinsä poikia :D Muurahaiset on ihania ja niitä oli nyt paljon. Mekossa, bodyssa, takissa, sukissa ja housuissa. Ants sweatjacket (2) oli ihana, mutta nyt oli pakko ajatella enemmänkin tarpeen, kuin halun mukaan. Murkkuhousutkin (5) olisi ihanat, mutta minulla kun ei ole enää vauvaa. Housuja on aina kokoon 98/104 asti ja ne vielä menisi D:lle, mutta nyt jätin ostamatta. Jos ne olisi ollut perinteiset haaremit, niin silloin olisin ostanut miettimättä.
me&i meandi miikkari aw2016 syysmallisto lasten vaatteet lapsille
Ja naisten vuoro. Suurin osa ei säväyttänyt kuvissa. Itse asiassa ainoa, minkä laitoin merkille oli long cardigan (1). Vähän viime kauden chanel -jakkua muistutta, mutta pitkä, takkimainen ja tummempi. Ihana! Ja ihana se oli livenäkin - tilasin. City dressistä (4) ajattelin heti "ei ikinä!!", mutta samantien kävi myöskin mielessä, että ihan pakko testata sitä sellaisena villinä korttina. Vedin sen päälle ja varmaan jokainen vieraista kehui minun ja mekon yhdistelmää ja täytyy kyllä myöntää, että hyvältähän se omaankin silmään näytti. Rainbow dressistä (2) tuli minulle aamutakkifiilis, mutta se taisi johtua kietaisumallista. En ole tottunut käyttämään moisia, ja narut/nyörit on minulle tuttuja vain aamutakista. Se kuitenkin yllätti positiivisesti ja lisäsin senkin tilauslomakkeelle, testataan nyt ensin vähän lisää ja mietitään sitten, onko se sellainen minkä haluan pitää.

All day skirt (3) yllätti. Kuvissa tuo ei näytä miltään, uskokaa mua! Ihan perusmusta hame. Jämäkkä kangas, isot taskut. Juuri sellainen mikä menee missä vaan ja minkä kanssa vaan. Pakkohan se oli tilata. City top (5) yllätti myös. Jos emäntäpaletissa ei olisi ollut tätä paitaa ollenkaan, olisin ostanut myöskin tämän, mutta koska sain valita emännänlahjana yhden tuotteen tietyistä tuotteista, valitsin tuon city topin ruskealla bullseye -kuosilla.

me&i meandi miikkari aw2016 syysmallisto naisten vaatteet naisille

Mitkä oli sinun suosikkisi niin lasten kuin naisten mallistostakin?

4 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä vaatteita tuossa rekissä. Joskus olen saanut kutsun, mutten en ole mennyt. Olis kiva nähdä oikein kädestä pitäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä ihania! Rehellisiä värejä ja reilusti, mukavaa vastapainoa vaaleille ja hillityille vaatteille.

   Poista
 2. Kiitos kutsuista! :) Oli tosi kivaa päästä mukaan testailemaan vaatteita <3 Minä jään odottelemaan pakettia postissa ja toivon, että ne ovat sitten käytössä yhtä hyvät kuin vaikuttivat olevan näin ensi silmäyksellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Mullakin jo sormet syyhyää paketin odotuksesta. Usein ovat viikossa noudettavissa smartpostista.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!