maanantai 15. elokuuta 2016

Arjen pienet ilot.

Jos olet seurannut blogiani jo jonkun aikaa, niin tiedät, että aloitin alkuvuodesta postaussarjan - kuukauden onnelliset. Alkukuusta julkaisen edellisen kuukauden onnelliset, iloiset, hauskat ja kauniit asiat. Ideana on keskittyä arjen, loman ja juhlan pieniin ilon aiheisiin ja hakea positiivisuutta omaan ajattelutapaan sitä kautta. Olen yrittänyt pitää kiinni siitä, että kirjaisin näitä onnenhetkiä itselleni ylös heti, kun se on tapahtunut, koska muuten ne unohtuvat, mutta eihän se aina niin mene.

Tässä on oiva esimerkki siitä millaisista pienistä jutuista puhun ja millaisia asioita tarkoitan. Vaikka maanantaiaamu olisi ollut hyvin kliseinen maanantaiaamu (ei jaksa, ei tahdo, väsyttää, päätä särkee, kiukuttaa) muuttuu se hymyilyn saattelemana kuin salamaniskusta ja vain sillä, että löydät työpöydältäsi pinon piirustuspapereita, jossa on terveiset siskon tytöiltä <3

En tiedä ketä tuo piirustus esittää, mutta uskoisin sen esittävän minua. Ja jos näin on, niin olenpahan kaunistunut sitten viime peiliin vilkaisun! Hahahhhahahhahaha!!

Ihanaa maanantaita ja alkanutta viikkoa :D

lapsi piirtää omakuva onnea iloa

4 kommenttia:

 1. Ihana :D Kyllä ne pienet asiat ovat ne jotka yleensä ilahduttavat kaikista eniten! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Teippasin tuon mun työhuoneeseen, jotta se nostaisi hymyn useammin huulilleni :D

   Poista
 2. Pienet asiat ovat joskus suuria. Ihana piirustus, iloinen !!

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!