maanantai 11. heinäkuuta 2016

Uniikit lippalakit Hatstoresta.

Viikko koko perheen lomaa on vierähtänyt todella nopeasti ja nyt minulla on hetki aikaa istahtaa alas ja avata läppäri. Ensimmäinen lomasuunnitelmamme oli lähteä purjehtimaan siskoni perheen kanssa. Yksi vene, neljä aikuista ja neljä lasta. Lapsista kaksi on alle kolmevuotiaita, yksi nelivuotias ja yksi viisivuotias. Istun veneessä ja kuuntelen kun tuuli tuivertaa ja vesipisarat lyö veneen kanteen tai pressuun. Osa porukasta on päiväunilla. Nuo isommat lapset istuvat kanssani ja kumpikin tuijottaa omaa täbiään. Onneksi olemme laiturissa, josta saa verkkovirran.

Aikamoinen miehistö - kuten Bodössä yksi pariskunta naureskellen totesi, kun seurasivat ryhmärämämme hallittua kaaosta. Kertoivat kuitenkin, kuinka nykyään muistelevat lämmöllä omia samanmoisia matkojaan, nyt kun lapset on jo isoja ja he saavat joutuvat veneillä kahdestaan. No mutta, palaan näihin purjehdusjuttuihin ihan oman postauksen muodossa ja kerron nyt näistä poikien uusista lippalakeista.

Mieheni löysi Hatstoren jokunen viikko takaperin ja kertoi innoissaan uniikeista lippalakeista. Itse saisi valita värin, tekstin tai kuvan ja lippalakin mallin. Pojilla ei ole vielä ollut kunnon lippiksiä, joten nyt ne oli saatava. Lempiväreillä ja kummallekin etunimen ensimmäinen kirjain. Malliksi aikuisten snapback, niin varmasti lakki pysyy päässä nyt ja myöhemminkin. Toimitus tapahtui luvatusti ja alkuviikosta tilatut lakit oli jo loppuviikosta noudettavissa lähipostista, juuri sopivasti ennen lomalle lähtöä!Taitaa osa porukasta olla herännyt uniltaa, kun kahvintuoksu leijailee nenääni. Mukavaa viikon alkua!

6 kommenttia:

 1. Kauniit ja komeat lippikset, sekä raikkaat värit. Oli teitä aika joukko yhdessä veneessä. Äkkiä on viikko lomasta mennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan meitä aikamoinen joukko tosiaan. Väkisinkin alkoi tilat tuntumaan välillä ahtailta, mutta onneksi ilma oli lähes koko ajan sellainen että ulkonakin sai olla.

   Poista
 2. Oih, kuulostaa niin ihanalta veneilyltä! Mekin lähdemme nyt viimeisellä lomaviikolla vähän pidemmälle veneilyreissulle länteen: mini-miehistössä on kuitenkin vain yksi 4-vuotias ja yksi 2-vuotias :) Ja hei hauska idea nämä lakit! Tämähän olisi myös hyvä lahjaidea esim. synttäriksi tai joululahjaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tullut muuten ajatelleeksi tuota lahjaideaa :D Olis muuten tosi hyvä! Ihanaa veneilyä teille ja toivottavasti saatte aurinkoa ja sopivaa laineiden liplatusta retkellenne <3

   Poista
 3. Oi vähänkö on hienoja lippiksiä !! :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!