keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Uudet pihakalusteet kuormalavoista.

Kuormalavojen hyötykäyttöähän on ollut jo pitkään ja omakin ajatus näistä on kytenyt jo muutaman vuoden. Meillähän tuo mies on se kellä nämä nikkarointihommat on veressä, joten ideahan oikeastaan tarvitsi vain myydä hänelle.

Nyt oli sopivasti muut tarpeelliset projektit hoidettu ja hän pääsi keskittymään näihin. Alkuperäinen idea oli siis minun, mutta täytyyhän se tunnustaa, että se miten nämä toteutettiin on täysin mieheni aivotyöskentelyn (sekä fyysisen työskentelyn) tulosta.

eurolava kuormalava sohva pihakaluste diy kierrätys

eurolava kuormalava sohva pihakaluste diy kierrätys

eurolava kuormalava sohva pihakaluste diy kierrätys

Pohjana on siis eurolava. Istuinosana on kaksi lavaa päällekkäin ja selkänojana hieman nikkaroitu eurolava. Lavasta osa on purettu ja jäljelle jäävää sen verran lovettu, että sen sai työnnettyä pystyyn istuinosaan.

Parvekkeella näitä on meillä yksi ja takapihan terassilla kaksi. Vielä pitäisi keksiä ainakin istuinosaan jotkut pehmusteet, mutta ei niitä taida ihan helposti valmiina löytyä. Sain vinkin, että Etolasta löytyisi jotain määrämittaan leikattavaa patjaa ja eiköhän sieltä säänkestävä kangaskin voisi löytyä. Täytyy ehkä seuraavaksi suunnata kulkunsa Etolaan!

8 kommenttia:

 1. Hienot! :) Etolasta löytyy tosiaankin tuota patjaa, mutta mainittakoon tässä, että se on myös erittäin arvokasta tavaraa. Halusin nimittäin ostaa sitä meidän kapeahkoon vauvamatkasänkyyn ja hinnaksi olisi tullut muistaakseni yli 100 euroa.. (siitä on tosin jo 4 vuotta aikaa).. Mietin, että voisiko esim ikeasta ostaa vaikka vauva/juniorsängyn patjan ja itse leikata sitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whaaat! Törkykallista siis :D kävi mullakin mielessä noi ikean halvimmat patjat, mutta mietin, että kuinkahan kallista sitten joku säänkestävä kangas on ettei kosteus menisi läpi. Hmm.. tämä tarvitsee ehkä vielä hieman ajatustyötä ;)

   Poista
 2. KIVA! Meillä oli just tänään appiukon kanssa palaveri, miten meidän vastaava lavaprojekti voisi edistyä. :D Mutta hyvä, että sanoit noista istuinpehmusteista - mä jotenkin ajattelin, että tottakai sellaisia löytyy mistä vain. Täytyykin ajoissa alkaa pohtia, mikä olisi hyvä ratkaisu! Kerro sitten, mihin päädyitte! :)

  VastaaPoista
 3. Minä täällä taas hei! Bauhausista löytyy tällaisia! :) http://www.bauhaus.fi/lavapehmuste-80-x-120-x-8-cm-musta.html?nosto=nosto-categorypage-topright

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, veikkaan ettei kauheasti halvemmalla saisi kyllä itse tehtyä! Mähän en siis edes googlettanut tätä mitenkään mä vaan automaattisesti ajattelin ettei niitä pehmusteita ehkä helposti löydä just ton kokoisena :)

   tosin mun pitäisi vähän tuunata noita.. hitsi kun tosta selosteesta tai kuvasta ei ota oikein selvää, että millainen kangas siinä on päällä. Mun kun pitäisi ottaa noista tosta syvyydestä vähän veke :D

   Poista
 4. Upea kokonaisuus. Olen havitellut myös kuormalavoista jotain kivaa meille, mutta tilanpuute on ongelma. Nyt löysin pienen kuormalavan. Katsotaan, mitä siitä voisi keksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me tehtiin vielä sitten sellaisista tooosi pienistä (noihin verrattuna) lavoista pöydät. Täytyykin muistaa esitellä nekin.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!