tiistai 17. toukokuuta 2016

Valokuvaus: toukokuun alku kuvina.

e-maxx traxxas

eurolava kuormalava diy

kääpiösnautseri käppänä mustahopea

kettinki kesä vene

ruohonjuuri nurmikko korret

keltainen kukka

Kiire on kasvanut entisestään ja moni juttu on jäänyt kirjoittamatta. Selvästi helpoiten jää kirjoittamatta ne pienet jutut. Lyhyet hauskat jutut tai pienet arjen vinkit ja oivallukset. Ja ihan ne perushöpötykset. Ehkä se on kevät ja lähestyvä kesä. Aurinkoiset ja lämpimät illat, jotka todellakin mieluummin tulee vietettyä ulkona - pihalla lasten kanssa touhuten, kuin koneen ääressä istuen ;) Olen jopa kokenut kriisin! Haluan ommella, mutta tuntuu todella pahalta jäädä sisään kökkimään ja surruuttamaan ompelukonetta, kun ulkona keli on kuin morsian.

Ps. pientä eurolavaprojektia on tässä kohta viikko kyhätty. Mies saa tehdä esityöt, valmistelut ja kasaamisen - minä sitten lopuksi maalaan meidän uudet kalusteet. Kerron tästä sitten lisää, kun jotain on edes vähän valmiina.

2 kommenttia:

 1. Oi tykkään tuosta ekasta kuvasta hurjasti! :D Olet tykännyt valokuvata läheltä! Minä huomaan myös, että ulkona oleminen on korostunut viimeaikoina ja projektilista vaan kasvaa... Hihii.. Bloggaamiselle minulle löytyy aikaa aina sen jälkeen kun olen saanut lapset sänkyyn - muuten ei varmaan tulisi kirjoitettua ollenkaan.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään siitä kovasti. Se ei ole ihan niin tarkka, kuin oisin tahtonut, mutta toisaalta sitä kautta siihen tulee sellaista sopivaa utua :D Lähikuvaus on jotenkin varsinkin viime aikoina alkanut kiehtoa ihan uudella tavalla.

   Mullakin on yleensä tapana kaivaa läppäri syliin iltaisin, mutta viime aikoina on jotenkin ollut niin väsynyt, ettei vaan jaksa :)

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!