sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Koti: Työhuone.

Tämä piti kirjoittaa jo lähemmäs vuosi sitten, mutta en ole saanut aikaiseksi. Tähän mennessä olen esitellyt kodistamme kaikki muut huoneet paitsi makuuhuoneemme ja työhuoneen. Työhuone sijaitsee asunnon toisessa kerroksessa olohuoneen vieressä.

Meidän työhuone on arkikielessä itseasiassa toimisto, mutta oikeastaan sillä ei ole mitään toimiston virkaa. Tai edes oikeastaan työhuoneen. On siellä ollut työpöytä, pöytätietokone ja mappeja, jotka ehkä hieman ajavat tuota huonetta siihen työhuoneen suuntaan, mutta muutoin se on oikeastaan ollut kamala sekamelska. Tietokonettakaan ei oltu käynnistetty herraties milloin viimeksi, niin alkuvuodesta sieltä sai lähteä kaikki ylimääräinen.

Huone on ollut samaan aikaan työhuone, vierashuone, varasto, kirjasto, pelihuone yms. Oviaukossa on nököttänyt lapsiportti, niin kauan kuin muistan ja se hankittiin siihen vain siitä syystä, ettei lapset menisi sinne ja siten sinne voisi helposti säilöä läppärin, kameran ja kaiken muun särkyvämmän. Se tietenkin toisaalta myöskin aiheutti sen, että me vanhemmat keräsimme sinne tavaraa useisiin pinoihin. 


Ensimmäisenä lähti portti (täytyykin muistaa laittaa se kiertoon). Työpöytä ja pöytätietokone vietiin pois. Ikean kasilokeroinen Expedit on siirretty toiseen paikkaan ja kun se oli aiemmin pystyssä, niin nyt se on vaakatasossa. Seinähyllyt on siirretty seinältä toiselle ja uusi senkki hankittu. Nyt huone on enemmänkin olohuoneen jatke (mielettömästi lisätilaa varsinkin lastenjuhlilla) ja toimittaa ehkä eniten sitä vierashuoneen virkaa.

Verhokin vaihtui tässä samassa. Ennen ikkunassa oli tummanruskea puinen sälekaihdin ja nyt siinä on huomattavasti kevyempi vaalea kankainen verho, missä on hauska magneettiominaisuus korkeuden säätöä varten. Mistäs muualta sekään, kuin Ikeasta ;)


Kotimme muita huoneita: eteinenkeittiökylpyhuoneolohuonesuihku ja saunakodinhoitohuonewc ja lastenhuone.

2 kommenttia:

 1. Mä oon niin kateellinen teille kun teillä on tällainen ylimääräinen huone! Meilläkin kovasti tarvittaisi lisää tilaa - mutta saadaan odottaa uuden talon valmistumista. Kivan näköiset yksityiskohdat teillä - hauska idea pitää esillä noita paperirullia ja kolikkoja pullossa :)

  PS. Kiitos vaan treffeistä - oli tosi hauskaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myötäodotan teidän talon valmistumista, koska projektina se kiinnostaa mua niin vietävästi! Kolikkopullo on "mieheni", aikansa hän metsästi ISOA pulloa ja sitten löysi tuon Bacardipullon. Mitä suurempi pullo, sitä suurempi suuaukko ja sitä suuremmat kolikot menee sisään ;) Tuon pullon vetoisuus on 3 litraa, joten voit kuvitella, että se painaa aika tavalla.

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!