perjantai 20. toukokuuta 2016

Hupsis, mitäs kuvia nämä on?

Tämä nyt ei oikeasti edes ole kovinkaan uutta, erikoista tai harvinaista, mutta puhelimeni kuvagalleria täyttyy aika ajoin omituisista, elämänmakuisista, hauskoista ja vauhdikkaista kuvista. Minä en niitä ole ottanut ja myönnettäköön ettei syyllisiä tarvitse kovinkaan kaukaa etsiä. Lapset. Ne ottavat silloin tällöin puhelimeni ja sen käyttöoikeuden omiin käsiinsä.

Puhelimeni on Samsung Galaxy S6 ja vaikka se on lukittu niin, että sen saa auki vain minun sormenjäljelläni tai asettamallani salasanalla, toimii kuitenkin kamera ilman puhelimen konkreettista avaamista. Voihan se olla, että senkin saa lukkoon, mutta toisaalta mitä se nyt haittaa, jos joinakin päivinä kuvagalleriaan on pelmahtanut reilu 100 kuvaa :D Filmiä ei kulu ja tilaa muististakin saa raivattua nopeasti poistamalla nämä "vahinkolaukaukset".

Minä haluaisin aina välillä antaa lapsille kameran ja pyytää heitä ottamaan kuvia. Olisi mielenkiintoista nähdä mihin he kiinnittävät huomionsa tai millaisia olisi heidän kuvat. Järkkäriä en kuitenkaan uskalla lykätä noihin käsiin ja puhelimella räpsyilykään ei aina sitä helpointa ole.

Ottaako teillä lapset kuvia tai onko teillä lapsille omaa kuvausvälinettä?

4 kommenttia:

 1. Hahaa.. hyviä räpsyjä! :) Meidän vanhempi on saanut jopa testata mun järkkäriä (tähän sellainen kauhistunut emoij) mutta muuten ovat aika vähän kuvanneet millään laitteella. Joululahjaksi voisi toivoa heille lasten digikameraa, niitä on vissiin ilmestynyt markkinoille :)

  VastaaPoista
 2. Heh meiän tyttö on vasta 8kk ja jo nyt löytyy puhelimesta tyylikkäitä selfieitä! Itseltä löytyy iphone ja siinäkin toimii se kamera ilman että tarvii näppäinlukkoa avata niin jotenkin tuo tyttö saa aina näprättyä itsestään tai lattiasta kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parastahan näissä on se, ettei se maksa mitään räpsäytellä!

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!