perjantai 27. toukokuuta 2016

Ajatustensa vanki.

Mistä tietää, että käy vähän kierroksilla nukkumaan mennessä?

Siitä, kun raahaudut viimeisillä voimillasi iltaisin sänkyyn vain todetaksesi, että sillä samalla sekunnilla, kun suljet silmäsi alkaa aivosi työskennellä. Inhottavinsta on se, ettet pääse ajatuksiasi pakoon, mutta positiivista taas se, että usein nämä "pulmat" on harrastuksiin liittyviä ja joskus jopa ihan oikeasti ratkaisenkin jotain. Harvemmin kuitenkaan varsinaisesti muistan niitä.

Noin viikon aikana olen ratkonut useasti ainakin näitä ongelmia 
 • mikä on paras (ja helpoin) tapa toteuttaa pääntie puuvillamekkoon tekemättä siihen halkiota/napitusta/vetskaria yms.
 • millaiset shorsit olisi parhaat shortsit, lapsille - itsetehtynä tietysti
 • pohtinut kuvakirjan tekoa ifolorin kirjaohjelmalla, monta kirjaa pitäisi toteuttaa
 • työstänyt vauvan sängyn reunapehmustetta, minkä toteuttamisen menin lupaamaan yhdelle ystävälleni
 • "piirtänyt" monta eri hameen kaavaa
 • suunnitellut tunikoita
 • yhdistellyt kuoseja

Vauvan rapina/lappulelun suunnittelu oli käynnissä eilen. Kävin päässäni läpi lelun koon - leveyden ja pituuden sekä paksuuden. Mistä kankaasta sen tekisin ja millä koristelisin sen. Mistä saisin laput tätä varten ja mitä laitan sinne sisään rapisemaan. Missä järjestyksessä ompelen mitäkin ja millainen se on valmiina. Muistan ehkä hymyilleeni ajatuksen juoksulleni ja sille, että sain suunnitelmani valmiiksi - sitten taisin nukahtaa.

Tämä suuri suunnitelmani tuli muistiini vasta hetki sitten. Yhtäkkiä jostain syystä kävin kaiken sen uudestaan päässäni läpi. Nyt oli pakko tehdä nopea luonnostelma paperille, ettei se taas katoaisi.


Tästä sitten vain toteuttamaan ;) Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Hahaa.. Samalla tavalla täällä pyörii ajatukset päässä - tosin en ole kovin paljon miettinyt mitään käsitöitä vaan enemmän yksiä polttareita joita minun pitäisi järjestää ja sitten myös muita aikataulujuttuja ja menoideoita.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo kuule, on mullakin paljon muutakin päässä pyörimässä ja tietysti ne valtaa pääkopan kunnolla juuri kun pitäisi nukkua. Muutenhan ne varmaan pysyy poissa siksi, että tekee koko ajan jotain muuta ja näin ollen "ajatukset on muualla".

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!