tiistai 24. toukokuuta 2016

18 x jatka lausetta.

En ymmärrä... miksi nykyään kameraan tarttuminen jonkun konkreettisen syyn vuoksi on niin vaikeaa. Kuvaan paljon hyvin spontaanisti, mutta "tarvekuvaaminen" on pelkkää pakkopullaa.

Seuraavaksi ajattelin... mennä nukkumaan. Kunhan nyt ensin käytän vielä hereilläoloaikaani näiden lauseiden jatkamiseen.

Viimeaikoina... olen ollut todella jumissa. Viimeiset melkein kaksi viikkoa olen toiminut särkylääkkeen voimalla. Joka päivä kaksi tai jopa kolme särkylääkettä kurkusta alas, niin pysyn hommissa mukana. Lihasjumi iski oikean lavan ja rangan väliin ja veti sieltä niskaan todella pahasti. Lopulta jopa niin, ettei pääkään kääntynyt. Hieronta ei auttanut, voltaren ei auttanut, tigerbalm ei auttanut ja särkylääke vei kyllä kivun, muttei poistanut itse ongelmaa. Hierojani ehdotti jo kiropraktikko käyntiä kunnes käänsin päätäni ja niskani pamahti. Paine helpotti ja kipu hävisi. Joku siellä taisi olla väärässä asennossa.


En osaa päättää... mitä ompelisin seuraavaksi. Pojat tarvitsisivat shortseja, mutta kaikkea muuta kuin niitä tekisi mieleni tehdä. Olen sitten tähän mennessä ratkaissut tämän niin, etten tee mitään :D 

Muistan ikuisesti... jouluaaton 2012. Useamman samanmoisen tekstin lukeneena moni kirjoittaa tähän kohtaan esikoisen syntymän - päivän jollain minusta tuli äiti. Vaikkakin tuo hetki milloin minusta tuli äiti ja esikoinen syntyi onkin minun muistan ikuisesti TOP kolmosessa, niin ykköspaikkaa se ei vie. Minä muistan ikuisesti jouluaaton ja yleensäkin joulun 2012. Silloin olimme isolla porukalla (10 aikuista, 2 lasta) mökillä joulua viettämässä. Positiivisen raskaustestin kuopuksesta tein jouluaattona ja olihan meillä jouluvieraina kunnon flunssa ja noroviruskin. Saa tapahtua aika paljon, että joku toinen joulu muistetaan yhtä hyvin :D

Päivän paras juttu... oli varmastikin käynti hiekkarannalla. Lasten kasvoilta sai koko ajan nähdä onnen ja ilon. Hiekka-lieju-kakkujen teko rantavedessä oli ehkä parasta tähän mennessä tänä kesänä.

Noloa myöntää, mutta... mulkoilen nykyään niitä ihmisiä, ketkä ylittävät tien punaisen valon palaessa. Ihme valopoliisi!

Viikko sitten... alkoi edellinen viikko. Ei siis tainnut tapahtua mitään mainitsemisen arvoista ;)

Kaikista pahinta on... kun ei saa nukutuksi. Joko on liian kuuma, tai liian kylmä. Asento on huono, tai kurkku on kipeä. Asiat pyörii päässä tai saat miljoona hyvää ideaa toteuttaa joku juttu ja sitten et aamulla enää muista niitä. Haluan vain levollista ja rauhallista unta, kiitos!


Salainen taitoni on... ei minulla ole sellaista. Taitoja kai on, muttei mikään niistä ole kovinkaan salainen.

Jos saisin yhden toiveen se olisi... kolmas lapsi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Minulla on pakkomielle... siisteyteen? Voiko olla? Meillä ei siis todellakaan ole ylisiisti koti, tai aina tavarat omilla paikoillaan ja tiptop, mutta tarkoitan tällä sitä, että ahdistun jos yleiset tilat on sotkuiset. Iltaisin on pakko kerätä lasten lelut pois, ja imuroida joutuu useamman kerran viikossa karvan ja muun lian vuoksi.

Söin tänään... siskonmakkarakeittoa, juustokakkua, voileipää, rahkaa mehukeitolla, salaattia, kasviskääryleen ja lohikiusausta ;)

Ärsyttävintä on... ihmiset, joilla ei ole maalaisjärkeä tai kykyä käyttää omia aivojaan ollenkaan.

Tekisi mieli... irtojäätelöä. Kesä, aurinko, laineiden liplatus, merituuli. Helsingin Kaivopuisto ja jätskikiskan irtojäätelö. Mmmmmm.


Minusta on söpöä... kun esikoinen lohduttaa kuopusta. Todella söpöä tämä on niissä tilanteissa, missä kuopus itkee krokotiilin kyyneliä, kun äiti tai isä on komentanut tai kieltänyt ja esikoinen katsoo asiakseen lohduttaa pikkuveljeä <3 pienet pojat vastaan iso-paha-maailma (omat vanhemmat).

Hävetti... apua!! Enkö nyt oikeasti muka keksi tähän mitään!? Ehkä aivoni ovat oppineet unohtamaan hävettävät asiat nopeasti.

Olenko ainoa, jonka mielestä... sovittuja aikatauluja tulee noudattaa?

Miten sinä jatkaisit näitä lauseita?

4 kommenttia:

 1. Hauska <3 Ja ihanaa, että olette jo käyneet rannalla - mäkin haluun.. :) Ja tuota viimeistä lausetta jatkaisin näin: Olenko ainut, jonka mielestä korianteri sopii ihan kaikkiin ruokiin? Hahaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha!! <3 Kuusijärvellä käytiin pyörähtämässä. Äidin mielestä vesi oli pirskatin kylmää ja lapset oli ihan innoissaan lähes nivusiaan myöten järvessä ;)

   Poista
 2. Vähän kuulostaa hyvältä toi sun päivän ruokalista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha! Oli muuten oikeasti hyvät ruoat :) Onnea on lounas buffaravintolassa, jossa runsas salaattipöytä, keitto, ja kaksi pääruokaa (liha ja kasvis). Enhän mä nyt kaikkea paljoa syönyt, mutta jokaista vähäsen ;)

   Poista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!