torstai 14. huhtikuuta 2016

Naisten NOSH SS2016.

vaatteet nosh ss16

Nyt ne on nähty! Nimittäin NOSHin uusi naisten mallisto. Ihania kuoseja ja mukavia vaatteita - sopivia niin arkeen kuin (arkiseen) juhlaankin. Oma kokemukseni NOSHeista on rajoittunut pitkään vain heidän verkkokaupan tarjontaan ja varsinkin heidän kankaisiin. Kankaiden kauttahan minä nämä löysinkin. Useammankin kerran olen saanut kutsun NOSH -kutsuille, mutta aina on harmillisesti tullut viime tingassa jotain esteitä, enkä ole päässyt katsastamaan mallistoja paikan päälle.

vaatteet nosh ss16

vaatteet nosh ss16

vaatteet nosh ss16

Otin ja korjasin tämän vääryyden ja järjestin kutsut itse. Ensimmäiset NOSH -kutsuni järjestin viime kuussa. Silloin oli vasta lasten mallisto julkaistu ja tiesin heti, että haluan varata uudet kutsut kunhan naisten mallisto on ulkona. Miia (NOSH -edustaja) lupasi ilmoittaa minulle heti, kun tietäisi julkaisupäivän, niin voisimme laittaa kalenterimme vierekkäin ja varata uudet kutsut.

vaatteet nosh ss16

vaatteet nosh ss16

Naisten mallisto julkaistiin viime viikolla (7.4.). Pläräsin lookbookin nopeasti läpi ja selvästi hain sieltä jotain tiettyä. Kiva taskutunika meni minulta sivusuun viime syksynä ja niin se taisi mennä aika monelta muultakin. Jollain tapaa olin niin varma, että tämän on pakko tulla uudestaan mallistoon. Se myytiin niin nopeasti loppuun ja taisi sen perään kysellä yksi jos toinenkin rannalle ruikuttamaan jäänyt. Ja niinpä silmäni osuivat siihen. JES, se on tullut takaisin! Eihän siinä mitään omia kutsuja uskaltanut jäädä odottelemaan, vaan olihan se ihan pakko tilata heti. Naputtelin samalta istumalta Miialle viestin tilauksen muodossa ja Miia laittoi tilaukseni eteenpäin. Ja voitteko kuvitella? Tunika oli noudettavissa Postin pakettiautomaatista jo lauantaina. Ihan mielettömän nopeaa toimittamista :D

vaatteet nosh ss16

vaatteet nosh ss16

vaatteet nosh ss16

vaatteet nosh ss16

vaatteet nosh ss16

Haluaisitko sinäkin järjestää vaatekutsut ja tutustua NOSHeihin lähemmin? Helpoiten selvität oman alueesi edustajan tästä listasta, sieltä minäkin omani löysin. Kiitos Miia :)

4 kommenttia:

  1. Nää on vaan niin ihanat! Erityisesti mä tykkään tuosta harmaasta mekosta jossa on "taskuissa" hauskat värit :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun kutsuit minut teille, oli mukavat kutsut! <3

    VastaaPoista

Kommentit ovat ihania - jätäthän viestin!